افتتاح نمايشگاه دستاوردهاى پژوهشی استان

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان صبح روز دوشنبه 26  آذرماه در دانشگاه سيستان وبلوچستان گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان با شرکت  12 غرفه شامل : دانشکده فنی باهنر زاهدان، اداره کل میراث فرهنگی ، سازمان صنعت و معدن و تجارت ، شرکت آب منطقه ای استان ، دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان ، دانشگاه سیستان و بلوچستان ، مجتمع فناوری و نوآوری، پارک علم وفناوری و دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.

همچنین  قرار است نوزدهمین نمايشگاه دست آوردهای پژوهش ، فناوری و فن بازار و ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی به همت وزارت علوم تحقیقات و فناوری  در تاریخ 3 الی 6 دی ما ه97 در محل نمایشگاههای بین المللی تهران  برگزار گردد.

گفتنی است نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه‌ها از روز دوشنبه 26 آذرماه ،صبح و عصر آماده بازدید علاقمندان عرصه علم و پژوهش است.