پیام تسلیت ریاست دانشگاه به مناسبت حادثه تلخ آتش سوزی در یکی از مدارس زاهدان

در پی درگذشت جان‌سوز تعدادی از دانش آموزان خردسال در فاجعه دل‌خراش و اسفناک آتش‌سوزی دریکی از پیش‌دبستانی‌های زاهدان پیام تسلیتی از سوی دکتر علیرضا بندانی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بدین شرح صادر شد:

باکمال تأسف و تالم اطلاع یافتیم جمعی از دانش آموزان خردسال و گل‌های نوشکفته در حادثه تلخ  و دلخراش آتش‌سوزی دریکی از مدارس پیش‌دبستانی به دیار معبود شتافتند.

بی‌شک وقوع این حادثه تأسف‌برانگیز، داغ بزرگی را بر دل تمام خانواده‌های این عزیزان  و همه مردم شریف استان سیستان و بلوچستان نهاده ؛ که صبر و تحمل آن را برای همگان سخت و دشوار کرده  است.

این‌جانب ضمن تقدیم مراتب تسلیت خود به والدین محترم، معلمان، همکلاسی‌ها و مردم شریف و صبور استان ، از خداوند متعال صبر و اجر جمیل برای مصیبت دیدگان این واقعه دلخراش مسألت می‌نمایم.