نشست تخصصی در خصوص چالشهای آب استان با حضور مدیران استان

نشست تخصصی چالشهای آب استان با حضور مدیران ارشد آب استان، تعداد کثیری از دانشجویان، اساتید گروه مهندسی عمران، دیگر اساتید دانشکده مهندسی و مهندس سینا مبرقعی از Aquatec  Maxcon Company, Queensland Australia، صبح روز دوشنبه 26 آذرماه درمحل مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد. در این نشست آقایان پروفسور محمود خسروی در رابطه با تغییرات اقلیمی و بحرانهای زیست محیطی ریزگردها در استان مطالبی ایراد نمودند. در ادامه آقایان دکتر اژدری مقدم، دکتر هاشمی منفرد در رابطه با مشکلات آبی استان و مطالعات انجام شده در دانشگاه در خصوص راهکارها ممکن در خصوص مدیریت منابع آبی موجود و کنترل تبخیر مطالبی ارائه نمودند. آقای مهندس قاسمی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب نیز آمار و اطلاعاتی از کمبود منابع آب استان با توجه به  رتبه نخست کم بارش ترین استان کشور،شدت گرما، وزش باد و طوفان های شدیدی که باعث تبخیرحجم زیادی از آبهای سطحی می شود ارائه نمودند وطرحهای علمی و راهکارهایی نیزبرای جلوگیری از هدررفت آب توسط متخصصین وحاضرین در جلسه ارائه گردید.

آقای مهندس سینا مبرقعی مهمان جلسه چالشهای آب از استرالیا بودند که در رابطه با تصفیه آب و فاضلاب در شهرهای مدرن با عنوان "Challenges and advancements of water treatment in modern world" به ایراد سخن پرداخت و به نمونه هایی از روشهای مدیریت بحران آب و نقش آموزشهای عمومی در مدیریت تنشهای آبی در کشورهای توسعه یافته اشاره نمودند. در پایان آقای دکتر عزیزیان ضمن تشکر از شرکت کنندگان از صنعت آب استان و اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه، از مدیرانی که علی الرغم دعوت رسمی معاون پژوهشی دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش اهتمام لازم برای شرکت در جلسه ننمودند، انتقاد نمود و رفع مشکلات آبی و اجرای هر پروژه موفق را منوط به مطالعه جامع و تحقیق و پژوهش بیان کرد. در ادامه ضمن تشکر از روند اجرایی طرحهای مطالعاتی شرکت مهندسی آب و فاضلاب خواهان حمایت بیشتر صنعت از طرحها و پایان نامه های دانشجویی مرتبط با مسائل آب استان شدند.