غرفه دانشگاه سیستان و بلوچستان در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار تهران در جمع غرفههای برتر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی، دانشگاه سیستان و بلوچستان در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش ، فناوری و فن بازار در جمع برترین های کشور با امتیاز عالی به عنوان غرفه ی برتر در کنار دانشگاه های تهران ، صنعتی شریف ، صنعتی امیر کبیر و ... قرار گرفت.
به همین منظور لوح سپاسی توسط دکتر نیسی، مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیر ستاد ملی هفتهی پژوهش و دکتر علی باستی دبیر اجرایی نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خطاب به دکتر علیرضا بندانی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان صادر گردیده است که متن آن بدین شرح است:
نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار (6-3 دیماه 97) که بهیقین اقدامی مؤثر در توسعه مبتنی بر علم و فناوری خواهد بود را گرامی میداریم. برابر ارزیابی میدانی غرفه آن دانشگاه با کسب امتیاز عالی، بهعنوان یکی از غرفههای برتر انتخاب گردیده است. ضمن عرض تبریک، توفیقات بیشتر آن مجموعه را از ایزد متعال خواستاریم.
به گفته دکتر آرمان بهاری نماینده دانشگاه در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار ، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکزعلمی کشور با اهتمام و همکاری مرکز توسعه فناوری ریاست جمهوری، دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزارشد.
وی گفت: دانشگاه سیستان و بلوچستان با ارائه 46 طرح که در طی 3 سال گذشته تاکنون ثبت گردیده، در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار حضور پیدا نمود، که از این تعداد 10 طرح مربوط به سال 1397 می باشدکه اکثر این طرح ها موفق به ارزیابی سطوح بلوغ فناوری یا (TRL: Technology Readiness Level) و کسب امتیاز بالا نسبت به سالهای گذشته شدهاند.
گفتنی است بالاترین سطح امتیاز TRL9 میباشد که بعضی از این طرحها امتیاز 8 را به خود اختصاص دادهاند که جای تقدیر و تشکر از زحمات همکاران محترم و دانشجویان ارجمند برای ارائهی این طرحها، وجود دارد.
شایان ذکر است در این دوره ازنمایشگاهدستاوردهای پژوهشی هفته پژوهش تعداد ۵۱ دانشگاه، ۱۵ پژوهشگاه، ۴۰ پارک علم و فناوری، ۷۹ مرکزرشد و ۱۴ مؤسسه تحقیقاتی، دانش و فناوریهای خودراعرضه نمودند که از این میان ۳ هزار و ۱۹۹ طرح توسط دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری، مراکزرشد و مؤسسات تحقیقاتی ارائهشده است.