عمومی

برگزاری دوره آموزشی به سوی خوشبختی ویژه دانشجویان دختر

دوره آموزشی به سوی خوشبختی در ۸ جلسه ویژه دانشجویان دختر مجرد با حضور سرکار خانم عزیزیان در مورخه ۳ و ۴ اسفند ماه به همت مرکز خانواده پایدار دانشگاه، در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار گردید.
بازدید دانشجویان دانشکده صنعت ومعدن از کارخانه سیمان خاش

به مناسبت گرامیداشت روز مهندس بازدید علمی دانشجویان دانشکده صنعت ومعدن از کارخانه سیمان خاش برگزار شد، بازدید از خط تولید ،آزمایشگاه، اتاق کنترل ومعدن خارپشت از مهمترین برنامه های این اردوی علمی بود.
برگزاری مراسم بزرگداشت روز مهندس در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

به مناسبت گرامیداشت روز مهندس مراسمی با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار گردید.
جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز سه شنبه دوم اسفند ماه ۱۴۰۱ در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.
بازدید وزیر محترم کشور از غرفه دانشگاه سیستان و بلوچستان در جشنواره طلایه داران شکوه ایران زمین در سواحل مکران

دکتر احمدوحیدی‌ وزیر کشور‌ به همراه استاندار و هیات همراه در سفر به شهرستان چابهار‌، با حضور در جشنواره شکوه ایران زمین در سواحل مکران، از غرفه دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید نمودند
پیام تبریک رئیس دانشکده مهندسی به مناسبت روز مهندس

روز مهندس روز تجلیل از علم،خلاقیت، نوآوری و ابتکار است. روز مهندس روز اندیشه، عمل و خردورزی است. نگاه علمی و مهندسی، نگاه کارشناسی و مسئولانه است. بی گمان در دوران معاصر، مهندسین پرتلاش ایرانی در پیشرفت کشور بیشترین و مهمترین ن...

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه بجنورد

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ولایت ایرانشهر

انتخاب دو عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت

بر اساس آخرین ارزیابی انجام گرفته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، 2 تن از اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان هیآت علمی برتر سال 1401 قرار گرفتند.

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

صفحه 136 از 598ابتدا   قبلی   131  132  133  134  135  [136]  137  138  139  140  بعدی   انتها