(آرشیو نویسنده شیرین علی نژاد)

اولین جشنواره ورزشی اعضای ه‍یأت­ علمی دانشگاه ­های زاهدان گرامیداشت شهدای خدمت برگزار گردید.

اولین جشنواره ورزشی اعضای ه‍یأت علمی دانشگاه های شهر زاهدان گرامیداشت شهدای خدمت به همت هیأت ورزش­های دانشگاهی استان سیستان وبلوچستان در رشته های تنیس روی میز و فوتسال ویژه آقایان و رشته تنیس روی میز ویژه بانوان به مدت 3 ر...
اولین جشنواره فرهنگی ورزشی اعضای هیأت علمی دانشگاههای شهرستان زاهدان

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره همراه 09129227122 آقای دکتر پارسامهر تماس حاصل نمایید.
مسابقات قهرمانی فوتسال گرامیداشت شهدای خدمت

ویژه برادران (کارکنان و اساتید محترم)
تیم های قهرمان اولین دوره از لیگ هامون دانشگاه سیستان و بلوچستان مشخص شدند.

اولین دوره لیگ هامون در رشته فوتسال پسران و والیبال دختران با حضور تیم‌هایی از ۷ دانشکده در رشته‌ فوتسال و ۴ دانشکده در والیبال به صورت دوره‌ای برگزار شد.
همایش کوه پیمایی خانوادگی ویژه کارکنان  و اساتید محترم

همایش کوه پیمایی خانوادگی ویژه کارکنان و اساتید محترم

زمان : جمعه 1403/2/28 ساعت: 5:00 صبح با اهداء هدایای نقدی و پذیرایی
مسابقات تیراندازی کارکنان و اساتید آقا به مناسبت بزرگداشت هفته معلم برگزار شد.

مسابقات تیراندازی کارکنان واساتید محترم دانشگاه به مناسبت بزرگداشت هفته معلم در روز سه شنبه 18 اردیبهشت 403 در سالن تیراندازی مجموعه ورزشی شهید معین برگزار شد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان مسابقات قهرمانی دانشجویان پسرمنطقه ۸ کشور در چهار رشته

مسابقات قهرمانی دانشجویان پسرمنطقه ۸ کشور در رشته های تیراندازی، تکواندو،کاراته و شطرنج به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان از۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت۱۴۰۳ با شرکت ۸دانشگاه برگزار شد.
دور دوم مسابقات فوتسال لیگ هامون هامون

دور دوم مسابقات فوتسال بین دانشکدهای لیگ هامون ویژه دانشجویان پسر
نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 8 کشور در دانشگاه سیستان وبلوچستان

نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 8 کشور جمعه 7 اردیبهشت ماه 1403 در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.
مسابقات قهرمانی تیراندازی به مناسبت گرامیداشت روز معلم

ویژه برادران (کارکنان و اساتید محترم) به مناسبت گرامیداشت روز معلم-با اهداء جوایز نقدی به نفرات برتر
صفحه 1 از 19ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها