(آرشیو نویسنده محمدرضا بشارتی)

امضا تفاهم نامه همکاری علمی

تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان، سازمان پژوهش¬های علمی و صنعتی ایران و مرکز منطقه¬ای علوم و انتقال فناوری اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند به امضا رسید.
اهدای بسته آموزشی به کانون هموفیلی استان در روز جهانی هموفیلی

به مناسبت روز جهانی هموفیلی (17 آپریل مصادف با 28 فروردین) موشن گرافی آموزشی در این زمینه از طرف مرکز نوآوری اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان به کانون هموفیلی استان سیستان و بلوچستان اهدا شد
تقدیر دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی ،نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی از عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی ،نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی از دکتر عبدالرسول حسنی فر به عنوان مدیر برتر مرکز کرسی های نظریه پردازی تقدیر کرد.
ارتقای رتبه آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان

رتبه آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان با ۱۵ رتبه ارتقا، به جایگاه ۲۶ کشوری رسید
جلسه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی بصورت حضوری-مجازی برگزار شد.

جلسه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی روز چهارشنبه ۱۸ فروردین ماه در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه بصورت حضوری-مجازی برگزار شد.
افتتاح اداره امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

اداره امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی استان امروز هجدهم فروردین ‌۱۴۰۰ با حضور هیأتی به ریاست آقای دکتر افشین آخوندزاده مدیر کل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان و جمعی از مدیران استان در محل سازمان مرکزی دانشگاه سیستان و ...
حضور دانشگاه سیستان و بلوچستان در میان دانشگاه‌های برتر دنیا بر اساس رتبه بندی تایمز

دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس رتبه بندی تایمز در جمع ۴۷ دانشگاه ایرانی حاضر در میان دانشگاه‌های برتر دنیا قرار گرفت.
پیام تبریک نوروزی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان

به مناسبت فرارسیدن سال جدید پیام تبریکی از سوی دکتر رضائی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان صادر شد، متن پیام بدین شرح است:
دومین کنفرانس ملی یافته‌های نوین زیست‌شناسی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

دومین کنفرانس ملی یافته‌های نوین زیست‌شناسی بصورت مجازی در تاریخ ۱۹ و ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
درخشش دانشجویان دانشگاه در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان

صفحه 1 از 74ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها