اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

پیشرفت 50 درصدی بزرگترین پروژه ورزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان

اولین نشست تخصصی مسئولان اداره تربیت بدنی و مدیران دفتر فنی دانشگاه با مدیران و مهندسین مشاور اداره کل ورزش و جوانان استان در روز دوشنبه 27 خردادماه در محل مجموعه ورزشی 22 بهمن برگزارشد.
تفاهم نامه همکاری علمی ، پژوهشی دانشگاه با اداره کل زندان های استان به امضاء رسید

در راستای اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در جهت بهره مندی مستمر و ارتباط بین موسسات علمی ، آموزشی و پژوهشی در مسیر ارتقاء کمی وکیفی هدف ها و برنامه های مشترک، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه سی...
اولین نشست از دوره هفتم هیئت ممیزه دانشگاه برگزارشد

اولین نشست از دوره هفتم هیئت ممیزه دانشگاه در روز پنج شنبه بیست وسوم خرداد ماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد.
 آزمون كارشناسی ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی همزمان با سراسر كشور در استان برگزار شد

آزمون كارشناسى ارشد هم زمان با سراسر كشور در روزهاى پنج شنبه و جمعه (٢٣ و٢٤ خردادماه) در چهار شهر استان سيستان و بلوچستان برگزار گرديد.
       مرکز بهداشت و درمان دانشگاه به عنوان مرکز درمان فعال دانشجویی در سال 1398 برگزیده شد

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان مرکز بهداشت و درمان فعال دانشجویی در سال 98 برگزیده شد.
دیدار و گفتگوی دبیرکل شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام با رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان

دکتر نجفی دبیر کل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام پیش از ظهر روز یکشنبه نوزدهم خردادماه جهت دیدار و گفتگو وارد دانشگاه سیستان و بلوچستان شد.
معاون پژوهشی از تاسیس  «کمیته اخلاق در پژوهش » در دانشگاه سیستان و بلوچستان خبرداد

معاون پژوهشی از تاسیس «کمیته اخلاق در پژوهش » در دانشگاه سیستان و بلوچستان خبرداد

از سوی دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مجوز تاسیس « کمیته اخلاق دانشگاه سیستان و بلوچستان» به ریاست دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه صادر شد.
مراسم سالروز رحلت جانگداز امام خمینی (ره)، گرامیداشت قیام 15 خرداد و اختتامیه قرآن کریم (ویژه ماه رمضان) برگزار گردید

سالروز رحلت جانگداز امام خمینی (ره)، گرامیداشت قیام 15 خرداد و اختتامیه قرآن کریم (ویژه ماه رمضان) با حضور دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم همیشه در صحنه استان در راهپیمایی مردمی روز قدس شرکت نمودند.
به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر دکتر رضائی رئیس دانشگاه به دیدار خانواده شهداء رفت

به مناسبت سوم خرداد ماه ( سالروز آزاد سازی خرمشهر )دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه به همراه هیئتی از مسئولان دانشگاه جهت تکریم از مقام والای شهداء به دیدار خانواده‌ شهید میرشکار رفت.
صفحه 102 از 143ابتدا   قبلی   97  98  99  100  101  [102]  103  104  105  106  بعدی   انتها