اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

مراسم گرامیداشت « روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی »  برگزارگردید

مراسم گرامیداشت « روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی » برگزارگردید

به مناسبت « روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی» نشستی با حضور دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزارشد.
اولین نشست شورای اداری دانشگاه در سال 98 برگزارشد

جلسه شورای اداری دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور هیئت رئیسه ، روسای دانشکده ها و مدیران دانشگاه پیش از ظهر امروز (شنبه) در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
با حضور دکتر رضائی رئیس دانشگاه ، مزار شهدای زاهدان عطرافشانی شد

با حضور دکتر غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان و تنی چند از معاونان و مدیران دانشگاه مزار شهدای زاهدان همزمان با سالگرد آزاد سازی خرمشهر، عطرافشانی شد.
مراسم گرامیداشت شهادت حضرت علی ( ع) و شب های قدردر دانشگاه برگزار گردید

مراسم عزاداری شهادت امیر مومنان حضرت علی ( ع) و مراسم معنوی و پرفضیلت لیالی قدر با حضور دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در مساجد وحسینه های دانشگاه برگزار شد.
برگزاری سی و سومین كرسي ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

سی و سومین كرسي ترویجی تحت عنوان «بررسی مفهوم نشاط و مولفه های آن در اسلام و مصادیق قابل اجرا در دانشگاه» درمورخ 98/02/30 در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
 عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان همکار « کارگروه مهندسی رودخانه وسازه های هیدرولیکی» انتخاب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمود نیلی احمد آبادی رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب ها دکتر مهدی اژدری مقدم عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان همکار « کارگروه مهندسی رودخانه و سازه های هیدرولیکی» منصوب شد.
مراسم گرامیداشت «سالروز آزاد سازی خرمشهر» برگزارشد

مراسم «گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر» پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) و با حضور دانشگاهیان در محل مسجد حضرت قائم (عج) دانشگاه برگزارشد.
نشست مدیران آب منطقه ای، با استادان صاحب نظر حوزه ی آب دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

نشست تخصصی مدیران شرکت آب منطقه ای با استادان صاحب نظر دانشگاه، با محوریت مسائل و مشکلات صنعت آب پیش از ظهر امروز (سه شنبه) در محل مجتمع فن آوری و نوآوری این دانشگاه برگزارشد.
آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان  (نوبت سوم) برگزارشد

آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان (نوبت سوم) برگزارشد

آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه 28 اردیبهشت‌ماه درتالار فردوسی برگزار شد.
با حضور دکتر غلامرضا رضائی، رئیس دانشگاه از قاری ممتاز و بین المللی تجلیل شد

طی مراسمی با حضور دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه از استاد کامبوزیا قاری ممتاز و بین المللی استان تجلیل و قدردانی شد.
صفحه 103 از 143ابتدا   قبلی   98  99  100  101  102  [103]  104  105  106  107  بعدی   انتها