اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

اولین رویداد تخصصی « اینترنت اشیاء » برگزار گردید.

اولین رویداد شتاب تخصصی اینترنت اشیاء استان با همکاری پارک علم و فناوری و شتاب دهنده کسب و کار کاتالیزور در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
امام جمعه معزز زاهدان از امکانات و فضاهای آموزشی دانشگاه بازدید کرد

حجت الاسلام مصطفی محامی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زاهدان پیش از ظهر دیروز از امکانات و فضاهای آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید کرد.
بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی دانشجویان (غیر متمرکز) برگزار شد

بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی دانشجویی (غیر متمرکز) با حضور داوطلبانی از دانشگاه های استان در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.
ستاد بحران دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد

طی مراسمی با حضور دکتر رضائی و جمعی از مدیران هلال احمر استان پیش از ظهر امروز ( یکشنبه ) ستاد بحران دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
نمایندگی « انجمن علوم  و مهندسی منابع آب »   به عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران اعطاء گردید

نمایندگی « انجمن علوم و مهندسی منابع آب » به عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران اعطاء گردید

نمایندگی انجمن علوم و مهندسی منابع آب در استان سیستان و بلوچستان به دکتر هاشمی منفرد عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه اعطاء گردید.
نهمین جشنواره حرکت دانشجویی با تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد

نهمین جشنواره حرکت دانشجویی شامگاه روز جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه 98 با تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد .
مراسم اختتامیه ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه های استان برگزار گردید

مراسم اختتامیه ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌های استان پیش از ظهر امروز (جمعه ) در تالار ملاصدرای دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
به مناسبت « هفته معلم » آئین تکریم از مقام  والای استادان  دانشگاه برگزار شد

به مناسبت « هفته معلم » آئین تکریم از مقام والای استادان دانشگاه برگزار شد

آئین تکریم از مقام والای استادان دانشگاه شامگاه روز پنج شنبه در محل استاد سرای دانشکده فنی و مهندسی شهید نیکبخت برگزار گردید.
به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان نشست رئیس قوه قضائیه با نخبگان ، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان برگزار شد

دیدار آیت ا... سید ابراهیم رئیسی با دانشجویان، نخبگان ، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان بعد از ظهر چهارشنبه در تالار ملا صدرا برگزار شد.
مراسم معرفی و تجلیل از «سرآمدان آموزشی» دانشگاه انجام گرديد

طی مراسمی که پیش از ظهر امروز ( چهارشنبه) و با حضور رئیس دانشگاه برگزار گردید از سرآمدان آموزشی تجلیل و قدردانی شد.
صفحه 105 از 143ابتدا   قبلی   100  101  102  103  104  [105]  106  107  108  109  بعدی   انتها