اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

برگزارى سی و یکمین کرسی ترویجی در دانشگاه

سی و یکمین کرسی ترویجی تحت عنوان "بررسی انتقادی دیدگاه ها و ابتکارات زبان شناختی عبدالقاهر جرجانی" در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
نشست مدیر دفتر نظارت، ارزیابی دانشگاه با دانشجویان روابـط بین الملل ( ویژه دهه سرآمدی آموزش ) برگزار شد

نشست مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه با دانشجویان روابـط بین الملل ( ویژه دهه سرآمدی آموزش ) روز دوشنبه در سالن سمعی و بصری دانشکده علوم پایه برگزار شد.
« ایده شو» با محور سلامت ،جهت شناسایی و حمایت از ایده های بومی برگزارشد

از سوی مجتمع نوآوری و فن آوری دانشگاه ایده شو با محور سلامت در روز چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.
نشست کارشناسان و مدیران امور آموزشی دانشگاه "ویژه دهه سرآمدی آموزش"

نشست کارشناسان و مدیران امور آموزشی دانشگاه "ویژه دهه سرآمدی آموزش" در روز شنبه 6 اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.
مراسم اختتامیه مسابقات «ورزش‌های همگانی» دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان برگزار شد

مسابقات «ورزش‌های همگانی» دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان به‌منظور راه‌یابی به چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های کشور با حضور تیم‌هایی از دانشگاه‌های سراوان، چابهار، ایرانشهر، هاتف، پیام نور، زابل و سیستان و...
با حضور دکتر رضائی از تهیه‌کنندگان «مستند چهل‌سالگی انقلاب در دانشگاه » قدردانی شد

طی مراسمی با حضور رئيس دانشگاه از تهیه‌کنندگان « مستند چهل‌سالگی انقلاب در دانشگاه سیستان و بلوچستان» تجلیل و قدردانی گردید.
به مناسبت دهه سرآمدی نشست کارشناسان و مدیران  تحصیلات تکمیلی برگزارشد

به مناسبت دهه سرآمدی نشست کارشناسان و مدیران تحصیلات تکمیلی برگزارشد

نشست کارشناسان و مدیران گروههای آموزشی « ویژه دهه سرآمدی» در روز چهارشنبه ،چهارم اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
آغاز دهه سرآمدی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

دهه سرآمدی و بزرگداشت مقام معلم هم‌زمان با سایر مؤسسات و مراکز آموزش عالی کشور از سوم تا دوازدهم اردیبهشت‌ماه در دانشگاه برگزار می‌گردد.
جشن سی و پنج سالگی تاسیس گروه شیمی دانشگاه برگزارشد

جشن سی و پنج سالگی تاسیس گروه شیمی با حضور استادان و دانش آموختگان اولین دوره این گروه، صبح امروز (شنبه) در تالار کنفرانس مجتمع فن آوری و نوآوری دانشگاه برگزارشد.
کارگروه محرومیت زدایی استان سیستان و بلوچستان  برگزارشد

کارگروه محرومیت زدایی استان سیستان و بلوچستان برگزارشد

کارگروه محرومیت زدایی استان سیستان و بلوچستان پیش از ظهر روز جمعه درسالن کنفرانس حوزه ریاست برگزارشد.
صفحه 106 از 143ابتدا   قبلی   101  102  103  104  105  [106]  107  108  109  110  بعدی   انتها