اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

سرپرست امور مالی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه، دکتر رامین زراعتگری به عنوان سرپرست امورمالی دانشگاه منصوب شد.
سی‌امین كرسی ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید

سی‌امین كرسي ترویجی تحت عنوان «واکاوی رؤیاهای صادقانه در عرفان» در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
همایش فناوری‌های نوین در زمینه ی نفت، گاز و پتروشیمی برگزار شد

بمناسبت روز مهندس همایش تکنولوژی‌های نوین در زمینه‌ی نفت، گاز و پتروشیمی پیش از ظهر روز یکشنبه نهم اسفندماه در سالن همایش‌های مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد.
سرپرست حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر رضایی سرپرست دانشگاه، دکتر فرهاد شهرکی به سمت سرپرست حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد.
مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر رضایی سرپرست دانشگاه، دکتر عبدالرضا صمیمی به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب شد.
برگزاری شب فرهنگی ایران و افغانستان در تالار فردوسی

شب فرهنگی ایران و افغانستان با حضور دانشگاهیان دانشگاه‌های دو کشور شامگاه روز پنج‌شنبه در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.
آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 98 برگزار گردید

آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 98 در روزجمعه هم زمان با سراسر کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد.
تجلیل از ورزشکاران و نام‌آوران ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی انجام شد

طی مراسمی با حضور دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان، تجلیل از ورزشکاران و نام‌آوران ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی دانشگاه و استان، در محل زورخانه دانشگاه برگزار شد.
همایش علمی بین المللی « تعاملات دانشگاهی و آموزش، محور توسعه پایدار ایران و افغانستان» در تالار امام رضا (ع) گشایش یافت

همایش علمی بین المللی با عنوان تعاملات دانشگاهی و آموزش، محور توسعه پایدار ایران و افغانستان صبح امروز (چهارشنبه) به مدت دو روز در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد.
یادواره شهدای عاشورائیان و تکریم  از مقام والای شهدا برگزار شد

یادواره شهدای عاشورائیان و تکریم از مقام والای شهدا برگزار شد

یادواره شهدای عاشورائیان و تکریم مادران و همسران شهدا شامگاه روز گذشته در مسجد قائم دانشگاه برگزار شد.
صفحه 109 از 143ابتدا   قبلی   104  105  106  107  108  [109]  110  111  112  113  بعدی   انتها