اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

در چهلمین بهار آزادی، زنگ انقلاب در دانشگاه سیستان و بلوچستان طنین انداز شد.

در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی زنگ انقلاب در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه به صدا درآمد.
دوازدهمین همایش ملی نجوم و اخترفیزیک ایران برگزار گردید

دوازدهمین همایش ملی نجوم و اخترفیزیک ایران در روز چهارشنبه دهم بهمن‌ماه​، و به مدت دو روز در سالن همایش‌های مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد.
دکتر رضایی از نمایشگاه دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب اسلامی بازدید کرد

دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان در نخستین روز برپایی نمایشگاه دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب شکوهمند اسلامی از این نمایشگاه بازدید نمود.
نشست هم‌اندیشی وزیر امور اقتصادی و دارایی با اساتید و نخبگان دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان برگزار شد

نشست هم‌اندیشی دکتر دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی با اساتید و نخبگان دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان صبح روز پنج‌شنبه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.
اولین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با حضور دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

با حضور دکتر رضایی اولین جلسه هیئت رئیسه پیش از ظهر روز یکشنبه 7 بهمن ماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزارشد.
دکتر غلامرضارضایی سرپرست دانشگاه سیستان وبلوچستان بر ضرورت استفاده از همه پتانسیل‌های موجود در جهت پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه تأکید نمود

مراسم استقبال از دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان روز یکشنبه در دانشگاه انجام شد.
دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان شد

وزیر علوم در حکمی، دکتر غلامرضا رضایی را به سمت «سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان» منصوب کرد.
 رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بر ضرورت بهره گیری از دانش و تجربه متخصصان روابط عمومی تاکید کرد

دکتر علیرضا بندانی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در نشست هم اندیشی مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 8 کشور که روز دوشنبه به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارگردید برضرورت بهره گیری از دانش و تجربه متخ...
به میزبانی دانشگاه سیستان وبلوچستان نشست هم اندیشی مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه 8 کشور برگزار شد

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه 8 کشور روز دوشنبه 24 دی ماه با حضور مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزارشد.
نشست معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 8 کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

نشست معاونان و مديران فرهنگي واجتماعي دانشگاه های منطقه ۸ با حضور مدیر کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
صفحه 111 از 143ابتدا   قبلی   106  107  108  109  110  [111]  112  113  114  115  بعدی   انتها