اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

کشف دو گونه فسیل مرجانی جدید متعلق به شاخه کنیداریا در ایران مرکزی (بلوک یزد)

دکتر محمد نبی گرگیج ، دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری پروفســـور وانگ از انستیتو زمین شناسی آکادمی علوم چین در تحقیقات مشترک فسیل شناسی در بلوک یـــزد، دو گونه مرجانی جدید به نام Antheria fedorowski ...
دانشگاه سیستان و بلوچستان در جمع برترین های نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار تهران

غرفه دانشگاه سیستان و بلوچستان در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار تهران در جمع غرفه‌های برتر قرار گرفت.
برگزاری تورنمنت فان تیم سازی و شبکه‌سازی در مجتمع فناوری و نوآوری

تورنمنت فان تیم سازی و شبکه‌سازی در روز پنج‌شنبه 29 آذرماه 97 در مجتمع فن آوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد.
دیدار و گفتگوی مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)  با روسای دانشگاه های استان

دیدار و گفتگوی مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با روسای دانشگاه های استان

سید ضیاء هاشمی مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) شامگاه چهارشنبه پنجم دی ماه 97 در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان با روسای دانشگاه های استان و جمعی از اساتید دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکزعلمی کشور

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز علمی کشور در روز دوشنبه سوم دی ماه 1397 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور پرشور فعالان، اساتید و دانشجویان آغاز به کار نمود .
آغاز به کار ششمين جشنواره دانشگاهی رويش و نمايشگاه توليدات دانشجویی (چرتکه)

ششمين جشنواره دانشگاهي رويش و نمايشگاه توليدات دانشجویی (چرتكه) ٢٩ آذرماه ٩٧ با حضور هیأت رئيسه دانشگاه، اساتید، دانشجویان و جمعی از دانشگاهها و ادارات استان آغاز به كار كرد.
مراسم تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم تجليل از پژوهشگران برتر، شامگاه روز چهارشنبه ٢٨ آذرماه ٩٧ در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد.
پیام تسلیت ریاست دانشگاه به مناسبت حادثه تلخ آتش سوزی در یکی از مدارس زاهدان

در پی درگذشت جان‌سوز تعدادی از دانش آموزان خردسال در فاجعه دل‌خراش و اسفناک آتش‌سوزی دریکی از پیش‌دبستانی‌های زاهدان پیام تسلیتی از سوی دکتر علیرضا بندانی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بدین شرح صادر شد:
 افتتاح نمايشگاه دستاوردهاى پژوهشی استان

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان صبح روز دوشنبه 26 آذرماه در دانشگاه سيستان وبلوچستان گشایش یافت.
برگزاری رویداد دو روزه "دوست علمی" در مجتمع فناوری و نوآوری

رویداد دوست علمی در روزهای 14 تا 15 آذرماه 1397 به مدت دو روز به همت بنیاد ملی نخبگان و با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد.
صفحه 112 از 143ابتدا   قبلی   107  108  109  110  111  [112]  113  114  115  116  بعدی   انتها