اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

مراسم نواختن زنگ هفته پژوهش

زنگ آغاز هفته پژوهش و فناورى صبح روز شنبه ٢٤ آذر ماه در مدرسه نرجس به صدا در آمد

دیدار مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور با دانشگاهیان استان در روز پنج شنبه 22 آذرماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد.
نشست هیئت‌رئیسه با کارمندان دانشگاه

نشست هیئت‌رئیسه با کارمندان دانشگاه بعدازظهر روز سه شنبه20 آذر ‌ماه در تالار ملاصدرا برگزار شد.
مراسم افتتاحیه ویژه‌برنامه‌های دانشگاه به‌مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

مراسم افتتاحیه آغاز هفته جهانی کارآفرینی، در تالار معراج دانشگاه برگزار شد.
جلسه کارگروه تعالی دانشگاه  سیستان و بلوچستان

جلسه کارگروه تعالی دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه کارگروه تعالی دانشگاه با حضور رئیس و جمعی از دانشگاهیان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
دیدار هیات رئیسه دانشگاه با استاندار سیستان و بلوچستان

اعضای هیات رئیسه دانشگاه در اولین روزهای انتخاب استاندار سیستان و بلوچستان با ایشان دیدار کردند.
بزرگداشت روز دانشجو

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با همایش پیاده روی در صبح روز جمعه 16 آذر ماه آغاز، و با نشست صمیمی رئیس و اعضای هیئت رئیسه و حضور پر شور دانشجویان در تالار فردوسی پایان پذیرفت.
ششمین و هفتمین نشست ازدوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان وبلوچستان

ششمین و هفتمین نشست از دوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز پنج شنبه 97/9/15 در دو نوبت صبح وعصر در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
آژیر اورژانس فوریت های پزشکی در دانشگاه سیستان و بلو چستان به صدا در آمد.

پایگاه اورژانس فوریت های پزشکی، با حضور روسای دانشگاه های سیستان و بلوچستان، علوم پزشکی و رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی استان افتتاح شد.
بیست و هشتمین كرسي ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

بیست و هشتمین كرسي ترویجی تحت عنوان « نقدی بر عدم مسئولیت مدنی دولت نسبت به خسارات ناشی از عملیات نظامی» درمورخ 97/09/12 در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
صفحه 113 از 143ابتدا   قبلی   108  109  110  111  112  [113]  114  115  116  117  بعدی   انتها