اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

برگزاری کارگاه‌های آموزشی از سوی مجتمع فن‌آوری و نوآوری دانشگاه

از سوی مجتمع فن‌آوری و نوآوری دانشگاه مجموعه کارگاه‌های آموزشی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل (دانش آموزان مدارس آینده‌نگر) برگزار شد.
مدیر دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر مرتضی مسرور علی نودهی به سمت مدیر دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی دانشگاه منصوب شد.
ارتقاء درجه IF مجله  علمی -پژوهشی سیستم‌های فازی ایران

ارتقاء درجه IF مجله علمی -پژوهشی سیستم‌های فازی ایران

درجه IF مجله سیستم‌های فازی ایران (مربوط به سال‌های 2018-2017) در مردادماه سال جاری از 0.56 به 1.27 ارتقاء یافت.
برگزاری دومین نشست کارگروه "دانشگاهیان و علم و فناوری"ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

دومین نشست کارگروه "دانشگاهیان و علم و فناوری" ستادبزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور روسا و نمایندگان دانشگاههای استان با محوریت هماهنگی برنامه های کارگروه تشکیل شد.
برگزاری همایش تعامل جامعه و دانشگاه

همایش تعامل جامعه و دانشگاه با حضور اندیشمندان استان در تالار امام رضا (ع) برگزارشد.
آئین معارفه نودانشجویان (جدیدالورود) دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد

آئین معارفه نودانشجویان(جدیدالورود) شامگاه روز سه‌شنبه مورخ 17 مهرماه 97 در محل تالار فردوسی دانشگاه، با حضور دانشگاهیان برگزار شد.
برگزاری نهمین همایش فضای مجازی و فلسفه تعلیم و تربیت

نهمین همایش فضای مجازی و فلسفه تعلیم و تربیت صبح روز چهارشنبه 18 مهرماه 97 در تالار امام رضا( ع) گشایش یافت.
برگزاری کرسی ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

کرسی ترویجی با عنوان «نقدی بر عناوین متعدد مجازات مستوجب سلب حیات در ایران با تکیه بر نصوص قرآن» در تاریخ 16 مهرماه 97در محل تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
برگزاری همایش آموزش مدیریت مصرف آب

همایش تخصصی آموزش مدیریت مصرف آب در دو روز متوالی از پانزدهم تا شانزدهم مهرماه 97 در تالار ملاصدرای دانشگاه برگزار شد.

نشست صمیمی دبیران و نمایندگان تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی با هیئت‌رئیسه دانشگاه شامگاه روز پنج‌شنبه 12 مهرماه در محل استادسرای دانشگاه برگزار شد.
صفحه 116 از 143ابتدا   قبلی   111  112  113  114  115  [116]  117  118  119  120  بعدی   انتها