اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

سرپرست امور طرح های عمرانی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر محمد حسن میرابی مقدم به سمت سرپرست امور طرح های عمرانی دانشگاه منصوب شد.
ابقاء معاونین پشتیبانی ،پژوهشی و طرح و توسعه دانشگاه

طی احکامی جداگانه از سوی رئیس دانشگاه دکتر عبدالعلی اویسی کهخا ، دکتر در محمد کردی تمندانی و دکتر قدرت ا... رودینی به مدت 3 سال در سمت های خود ابقاء گردیدند .
مجال شادی و نشاط و پویایی ملی در دانشگاه

بار دیگر فوتبال دلیلی شد تا در جمع دانشجویی دانشگاه در کنار هم، غرور ملی را فریاد بزنیم.
بازدید رئیس دانشگاه از روند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود

رئیس دانشگاه و مدیران ذیربط پیش از ظهر روز دوشنبه دوم مهرماه 97 از روند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود بازدید نمودند.
زنگ آغاز سال تحصیلی و روز بازگشایی مدارس در دانشگاه

زنگ آغاز سال تحصیلی صبح روز یکشنبه یکم مهرماه توسط رئیس دانشگاه به صدا درآمد.
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس برمزار شهید گمنام

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس صبح روز شنبه 31 شهریورماه در جمع دانشگاهیان دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم عزاداری محرم در دانشگاه

مراسم عزاداری دهه اول محرم با حضور دانشگاهیان در مساجد وحسینیه های دانشگاه برگزارشد.
نشست حوزه معاونت پژوهشی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان

نشست مشترک حوزه معاونت پژوهشی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان در روز شنبه 24 شهریورماه برگزار شد.
استاد گروه شيمی دانشگاه در جمع داوران برتر دنيا

پروفسور مسعود كيخوائی استاد برجسته گروه شيمی برای دومين سال پياپی در جمع داوران برتر دنيا قرار گرفت.
نشست مشاور معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه ‌و بودجه کشور با هیات رئیسه دانشگاه در خصوص مهارت افزایی دانشجویان

با محوریت مهارت افزایی و اشتغال پذیری فارغ‌التحصیلان دانشگاه​ نشست مشاور معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه ‌و بودجه کشور با هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد.
صفحه 117 از 143ابتدا   قبلی   112  113  114  115  116  [117]  118  119  120  121  بعدی   انتها