اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

جلسه جزء خوانی قرآن کریم به مناسبت گرامیداشت رحلت حضرت امام خمینی  (ره) و شهدای 15 خرداد

جلسه جزء خوانی قرآن کریم به مناسبت گرامیداشت رحلت حضرت امام خمینی (ره) و شهدای 15 خرداد

جلسه جزء خوانی قرآن کریم گرامیداشت ارتحال امام خمینی ( ره) و شهدای قیام 15 خرداد با حضور دانشگاهیان و رئیس دانشگاه ، در محل سازمان کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.
برگزاری کارگاه معرفت افزایی با حضور پروفسورحسنعلی بختیاری نصر آبادی

کارگاه معرفت افزایی ویژه اساتید با عنوان: «هم افزایی ورسالت های آموزش عالی از گذشته تاکنون، تجربه جهانی وجمهوری اسلامی » شامگاه روز سه شنبه 8 خردادماه در تالار معراج برگزارشد.
برگزاری کارگاه معرفت افزایی ویژه اساتید دانشگاه

کارگاه معرفت افزایی اساتید دانشگاه ویژه ماه مبارک رمضان صبح روز شنبه پنجم خردادماه 97 در تالار معراج برگزارشد.
گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه سیستان وبلوچستان

مراسم گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر پیش از ظهر روز چهارشنبه دوم خردادماه 97 در محل مزار شهید گمنام دانشگاه برگزار شد.
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه به مناسبت ماه رمضان

محفل انس با قرآن کریم در روزهای ماه مبارک رمضان با حضور قاریان ممتاز در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه آغاز شد.
امضاء تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز انکشاف باغداری افغانستان و دانشگاه سیستان و بلوچستان

تفاهم‌نامه علمی و پژوهشی میان هیئت مرکز انکشاف باغداری افغانستان و دانشگاه سیستان وبلوچستان در روز سه‌شنبه یکم خردادماه 97 در سالن کنفرانس حوزه ریاست منعقد گردید.
مراسم گرامیداشت روز ارتباطات وروابط عمومی

به مناسبت گرامیداشت روز ارتباطات وروابط عمومی از دست اندرکاران این عرصه تجلیل وقدردانی شد.
جلسه شورای بین الملل دانشگاه سیستان وبلوچستان

جلسه شورای بین الملل دانشگاه سیستان وبلوچستان در روز سه شنبه 25 اردیبهشت ماه 97 در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.

به مناسب گرامیداشت روز علوم ارتباطات و روابط عمومی ، نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها،مراکز پژوهشی وفناوری وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری در دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزارشد.
بازدید هیئت مرکز انکشاف باغداری افغانستان از دانشگاه

هیئت مرکز انکشاف باغداری افغانستان به منظور دیدار از دانشگاه سیستان وبلوچستان در روز دوشنبه 31 اردیبهشت‌ماه 97 وارد زاهدان خواهند شد.
صفحه 122 از 143ابتدا   قبلی   117  118  119  120  121  [122]  123  124  125  126  بعدی   انتها