اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

گراميداشت روز جهاني کاروكارگر

به مناسبت فرارسيدن روز جهاني كار و كارگر مراسم ویژه ای‌ در جهت تكريم و تجلیل از اين عزيزان در روز سه شنبه 11 اردیبهشت‌ماه در تالار ملاصدرا برگزار شد.
نشست مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه با کارشناسان و مدیران گروههای آموزشی

کارگاه آموزشی ویژه دهه سرآمدی در روز چهارشنبه ،پنجم اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
صعود رتبه دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس پایگاه رتبه بندی معتبر و بین المللی <span style="font-family:times new roman;">4</span>icu

صعود رتبه دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس پایگاه رتبه بندی معتبر و بین المللی 4icu

بر اساس اطلاعات پایگاه رتبه بندی معتبر و بین المللی 4icu، رتبه دانشگاه سیستان و بلوچستان در سطح ملی و جهانی ارتقاءیافته است.
پنجمین جلسه شورای راهبردی دانشگاه کارآفرین

پنجمین جلسه شورای راهبردی دانشگاه کارآفرین در روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه 97 در سالن کنفرانس حوزه ریاست با حضور هیئت رئیسه دانشگاه برگزار شد.
برگزاری اردوی ورزشی، دانش‌آموزی در دانشگاه

جمعی از دانش آموزان مدرسه دخترانه (تحت پوشش خیرین )در قالب اردوی ورزشی از امکانات و فضاهای ورزشی دانشگاه بازدید نمودند.
نشست صمیمی هیئت‌رئیسه با کارکنان دانشگاه

نشست هیئت‌رئیسه با کارکنان دانشگاه بعدازظهر روز شنبه 8 اردیبهشت‌ماه در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.
گردهمایی معاونین اداری ومالی منطقه 8 کشور به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان

اولین گردهمایی معاونین اداری ومالی دانشگاه‌های منطقه 8 کشور صبح روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت‌ماه 97 در دانشگاه برگزار شد.
توافقنامه همکاری بین موسسه انکشاف باغداری افغانستان ودانشگاه سیستان و بلوچستان

توافقنامه همکاری فی‌مابین موسسه ملی انکشاف باغداری افغانستان و دانشگاه به امضاء رسید.
برگزاری كرسي ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

كرسي ترویجی تحت عنوان «تعدیل شاخص توسعه انسانی با رویکرد اسلامی» در مورخ 96/11/3در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
 چهارمین همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی

چهارمین همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی از دوم لغایت چهارم اردیبهشت ماه 97 برگزارشد.
صفحه 125 از 143ابتدا   قبلی   120  121  122  123  124  [125]  126  127  128  129  بعدی   انتها