اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

امضاء تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فلورانس ایتالیا و دانشگاه سیستان و بلوچستان

قرارداد همکاری علمی و فرهنگی فی‌مابین دانشگاه فلورانس ایتالیا و دانشگاه سیستان و بلوچستان به امضاءرسید.
 همایش گرامیداشت روز مادر و تجلیل از مقام والای زن

همایش گرامیداشت روز مادر و تجلیل از مقام والای زنان ظهر روز شنبه 19 اسفند ماه در تالار ملاصدرای داشگاه برگزارشد.
انتصاب دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه به عنوان رئیس انجمن نجوم و رئیس پژوهشکده‌ی باستانشناسی

دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه به نام دکتر علیرضا آقائی و دکتر روح الله شیرازی، به ترتیب به عنوان رئیس انجمن نجوم ایران و رئیس پژوهشکده‌ی باستانشناسی کشور منصوب شدند.
برگزاری نشست اتاق فکر دانشگاه

اتاق فکر دانشگاه با حضور مدیران و اساتید دانشگاه، شامگاه روز سه شنبه 15 اسفند ماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.
برگزاری جشنواره روز درختکاری در دانشگاه سیستان و بلوچستان

جشنواره درختکاری، هم‌زمان با فرا رسیدن ۱۵ اسفندماه با حضور دانشگاهیان برگزار شد.
برگزاری سومین کنفرانس حوادث و آسیب‌پذیری‌های امنیت فضای تبادل اطلاعات

سومین کنفرانس "حوادث و آسیب پذیری های امنیت فضای تبادل اطلاعات" صبح روز چهارشنبه 16 اسفند ماه 96 به مدت دو روز در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
ارتقاء مرتبه علمي چند تن از اساتيد دانشگاه

طي جلسه اى از سوى هيئت مميزه دانشگاه، مرتبه علمي چند تن از اعضاى هيئت علمي ارتقاء يافت.
ثبت دو اختراع توسط یکی از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

فروزان فلاحتی دانشجوی ارشد رشته علوم اقتصادی موفق به ثبت دو اختراع، ترکیب عامل رشد گیاهی و جانوری و ترکیب گیاهی ضد سردرد میگرنی شد.
آیین اختتامیه هفتمین جشنواره سراسری فیلم و عکس دانشجویی با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم

آیین اختتامیه هفتمین جشنواره سراسری فیلم و عکس دانشجویی با حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، درتالار ملاصدرا برگزارشد.
مراسم تودیع و معارفه روسای دانشکده برق و کامپیوتر وهنر و معماری

مراسم تودیع و معارفه روسای دو دانشکده برق و کامپیوتر و هنر و معماری در روز سه‌شنبه 8 اسفندماه 96 در سالن اجتماعات دانشکده‌های مذکور برگزار شد.
صفحه 127 از 143ابتدا   قبلی   122  123  124  125  126  [127]  128  129  130  131  بعدی   انتها