اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

قهرمانی تیم فوتسال  هیئت علمی دانشگاه سیستان وبلوچستان

قهرمانی تیم فوتسال هیئت علمی دانشگاه سیستان وبلوچستان

مسابقات فوتسال اعضا هیات علمی دانشگاهها و موسسات عالی منطقه 8 کشور با مشخص شدن تیم های برتر به اتمام رسید
دانش‌آموخته دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به کسب جایزه ملی بنیاد البرز گردید

دکتر فرزانه محمدپور دانش‌آموخته رشته شیمی آلی این دانشگاه جزو 15 دانشجوی برگزیده وزارت علوم در پنجاه و پنجمین دوره جایزه ملی البرز شد.
قدردانی رئیس دانشگاه از دانشجویان و دانشگاهیان استان بخاطر برگزاری باشکوه مراسم 16 آذر

دکتر بندانی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان طی پیامی از حضور هوشمندانه و باشکوه دانشجویان و استادان دانشگاه های استان و همکاری کلیه دست اندرکاران برگزاری مراسم 16 آذر قدردانی نمود.
بازدید معاون وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری از دانشگاه

دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور روز یکشنبه 12 آذر ماه از برخی امکانات دانشجویی و آموزشی دانشگاه بازدید نمود.
تقدیر از دانشجویان ودست اندرکاران برگزاری مراسم 16 آذر در دانشگاه سیستان وبلوچستان

دکتر حسین میرزایی ، سرپرست معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری روز یکشنبه در پیامی از دانشجویان ودانشگاهیان دانشگاه سیستان وبلوچستان قدردانی کرد.
بزرگداشت 16 آذر با حضور رییس جمهور در دانشگاه سیستان و بلوچستان

دیدار صمیمی رییس جمهوری شامگاه روز شنبه 11 آذرماه با دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان و دیگر دانشگاه های استان برگزارشد.
برگزارى مراسم گراميداشت "روز دانشجو" با حضور رئيس جمهور و به ميزباني دانشگاه سيستان و بلوچستان

دكتر حسن روحاني در آستانه فرارسيدن روز دانشجو، در روز شنبه ١١ آذرماه در جمع دانشجويان اين دانشگاه سخنرانی خواهند کرد.
مراسم تجليل از مقام علمي، فرهنگي و معنوى دو تن از نخبگان استان

مراسم تجليل از ايرج افشار سيستاني و شهيد سرتيپ مير مراد زهي دو تن از نخبگان استان صبح روز پنج شنبه نهم آذر ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه برگزار شد.
مراسم تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم تجليل از پژوهشگران برتر، شامگاه روز چهارشنبه ٨ آذر ماه ٩٦ در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد.
قهرمانی تیم فوتسال کارمندان دانشگاه در مسابقات قهرمانی منطقه 8 کشور

تیم فوتسال کارمندان دانشگاه در مسابقات قهرمانی منطقه 8 کشور به مقام قهرمانی رسید.
صفحه 133 از 143ابتدا   قبلی   128  129  130  131  132  [133]  134  135  136  137  بعدی   انتها