اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

کسب مدال طلای مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر منطقه 8

تیم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه در مسابقات قهرمانی منطقه 8 کشور در رشته های تیمی انفرادی و دوبل با اقتدار موفق به کسب مدال طلا شدند.
سرپرست مرکز آموزش های آزاد الکترونیکی دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، خانم دکتر مهری رجایی به سمت سرپرست مرکز آموزش های آزاد الکترونیکی دانشگاه منصوب شد.
دانشگاه سيستان و بلوچستان ميزبان نمايشگاه دستاوردهاى پژوهشي استان

همزمان با آغاز هفته پژوهش، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان صبح روز شنبه ۴ آذرماه به‌مدت یک هفته در دانشگاه سيستان وبلوچستان گشایش یافت.
نشست مشترک دانشگاه و صنعت به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

نشست مشترک دانشگاه و صنعت به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی، در روز چهارشنبه ۲۴ آبان ماه ۹۶ در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
 نشست ستاد برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان

سومین نشست دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور نمایندگان ادارات و سازمان های دولتی استان روز چهارشنبه 24 آبان 1396 در محل سالن اجتماعات ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
گزارش تصویری از اهداء خون دانشگاهیان دانشگاه  به آسیب دیدگان زلزله غرب کشور

گزارش تصویری از اهداء خون دانشگاهیان دانشگاه به آسیب دیدگان زلزله غرب کشور

جمعی از دانشگاهیان دانشگاه با حضور در واحد سیار سازمان انتقال خون مستقر در دانشگاه به آسیب دیدگان زلزله غرب کشور خون اهداء نمودند.
دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم شد.

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه در حکمی "دکتر مسعود برومند" را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد.
گردهمایی معاونین پژوهش و فناوری و روسای پارک های علم و فناوری منطقه 8

گردهمایی معاونین پژوهش و فناوری و روسای پارک های علم و فناوری منطقه 8 صبح روز دوشنبه 22 آبان ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه برگزار شد.
برگزاری كرسي علمی-ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

كرسي علمی-ترویجی تحت عنوان «احساسات، حلقه گمشده در نظام عدالت کیفری» در تاریخ 96/8/22در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
برگزاری اولین نشست کتاب‌خوان تخصصی ویژه کتابداران به میزبانی دانشگاه

همزمان با ایام روز گرامیداشت کتاب، کتابخوانی و کتابدار و با حضور کتابداران کتابخانه های عمومی و اولین نشست تخصصی کتاب‌خوان ویژه کتابداران، صبح روز یکشنبه 21 آبان ماه در محل کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
صفحه 134 از 143ابتدا   قبلی   129  130  131  132  133  [134]  135  136  137  138  بعدی   انتها