اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

همایش بین‌المللی بزرگداشت علامه اقبال لاهوری و دنیای ما

دومین همایش بین‌المللی بزرگداشت علامه اقبال لاهوری صبح روز چهارشنبه 10 آبان ماه 96 به مدت دو روز در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان گشایش یافت.
پیام تسلیت رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت وقوع زلزله در غرب کشور

رئیس دانشگاه، وقوع زلزله در استان کرمانشاه و برخی استان های غرب کشور را به بازماندگان و مردم شریف آن استان ها تسلیت گفت.
گرامیداشت اربعین حسینی همزمان با سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشگاه

مراسم گرامیداشت اربعین سرور و سالارشهیدان حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) در مسجد قائم این دانشگاه برگزارشد.
افتتاحیه کارگاههای آموزشی با عنوان نشاط معنوی در زندگی برپایه تعالیم قرآنی

مراسم افتتاحیه کارگاه های آموزشی با موضوع مهارت های دستیابی به نشاط و آرامش معنوی در زندگی بر پایه قرآن کریم و سیره نبوی سه شنبه 16 آذر ماه در تالار ملاصدرا برگزارشد.
همایش انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران با عنوان فضای مجازی و تربیت

همایش انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران با موضوع «فضای مجازی و فلسفه تربیت» ، ۷ و ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می شود.
برگزاری دومین جلسه شورای راهبردی دانشگاه کارآفرین

دومین جلسه شورای راهبردی دانشگاه کارآفرین صبح روز سه شنبه 16 آبان 96 در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزارشد.
انعقاد چند تفاهم نامه همکاری علمی - بین المللی در آبان 1396

سه تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی میان دانشگاه سیستان و بلوچستان و کشور افغانستان انعقاد گردید.
پیام تبریک رییس دانشگاه به استاندار سیستان و بلوچستان

در پی انتصاب استاندار جدید سیستان و بلوچستان، رییس دانشگاه پیام تبریکی را به شرح ذیل خطاب به ایشان صادر کرد:
همايش ملي دانشگاه كارآفرين و تعامل با صنعت و جامعه

همايش ملي دانشگاه كارآفرين و تعامل با صنعت و جامعه صبح روز دوشنبه 15 آبان ٩٦ در تالار امام رضا (ع) گشايش يافت.
ارزیابی وزارت علوم، از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

بر اساس آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه سیستان و بلوچستان جایگاه خود را در دسته دوم دانشگاه‌های جامع کشور حفظ کرد.
صفحه 135 از 143ابتدا   قبلی   130  131  132  133  134  [135]  136  137  138  139  بعدی   انتها