اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

کسب عنوان دوم جشنواره تیتر 10 از سوی نشریه خیمه کانون کفا

نشریه خیمه وابسته به کانون کفاموفق به کسب رتبه دوم بخش مجازی جشنواره سراسری تیتر 10 در میان دانشگاهها وموسسات آموزش عالی کشور شد.
دیدار ریاست دانشگاه با تنی چند از حماسه سازان دفاع مقدس

دیدار صمیمانه ریاست و مسئولان دانشگاه با سه تن از آزادگان و حماسه سازان دفاع مقدس در شامگاه شنبه 25 شهریور ماه انجام گرفت.
هفتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم گشایش هفتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید، شامگاه روز جمعه 31 شهریورماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.
اولین نشست کمیته پژوهشی کنگره ملی شهدای استان

نخستین نشست کمیته پژوهشی کنگره ملی شهدای استان بعدازظهر روز سه‌شنبه 21 شهریورماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
ايجاد رشته مهندسي مكانيك-طراحي كاربردى در دانشگاه سيستان بلوچستان

رشته مهندسي مكانيك-طراحي كاربردى (گرايش مكاترونيك) در مقطع دكترى راه‌اندازی شد.
دیدار صمیمی رییس دانشگاه با کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه

به مناسبت فرارسیدن روز کارمند دکتر بندانی با کارکنان برخی از واحدهای مختلف دیدار نمود.
برگزاری چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور هم‌زمان با سراسر کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.
بازديد هیات اعزامی دانشگاه الزهرا (س) تهران از آزمایشگاه ها و فضاهاى آموزشي دانشگاه سيستان و بلوچستان

رئیس مرکز کارآفرینی، رئیس ارتباط صنعت، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه الزهرا (س) و هیئت همراه روز شنبه ٢٨ مرداد ٩٦ از دانشگاه بازديد نمودند.
شرکت ریاست دانشگاه در همایش روسای دانشگاههای کشورهای جهان اسلام در شهر آنکارای ترکیه (چهارم و پنجم مرداد 1396 )

دکتر علیرضا بندانی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان به همراه تعدادی از رؤسای دانشگاه های کشور، در همایش رؤسای دانشگاه‌های جهان اسلام که در مجموعه سرای ریاست جمهوری ترکیه برگزار شد، شرکت کردند.
برگزاری سومین همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی

سومین همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی به مدت4روز در سالن سینما تئاتر مهندسی با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی توسط کلیه گروه های دانشکده برگزار شد.
صفحه 141 از 143ابتدا   قبلی   134  135  136  137  138  139  140  [141]  142  143  بعدی   انتها