اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

بازدید رئیس دانشگاه از نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشکده هنر و معماری

دکتر رضایی از نمایشگاه آثار و دستاوردهای دانشجویان دانشکده هنر و معماری بازدید نمود.
برگزاری گفتمان هم اندیشی دولت و دانشگاه، راهکارها و چالش های اساسی استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان

گفتمان هم اندیشی دولت و دانشگاه جهت بررسی راهکارها و چالشهای اساسی استان با حضور استاندار، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان، روسای دانشگاه ها و جمعی از اساتید در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
معاون پشتیبانی دانشگاه در مراسم تجلیل از ورزشکاران و عوامل اجرایی مسابقات فوتبال قهرمانی کشور

تلاش خواهیم کرد تا پایان سال پروژه‌های ورزشی زمین چمن مصنوعی و پیست دوچرخه سواری مخصوص بانوان به بهره‌برداری برسد.
معاون پژوهشی وزارت عتف در دانشگاه سیستان و بلوچستان

اساتیدی که طرح های تحقیقاتی را، در راستای نظام ایده ها و نیازها سوق دهند حمایت مالی خواهند شد
گزارش پیشرفت پروژه های گازرسانی در دانشگاه

عملیات پروژه های گازرسانی به مجتمع جام جم، موتورخانه خوابگاه ها و استخر معین، گلخانه ها و کانال انرژی مدارس دانش دانشگاه در مراحل پایانی می باشد.
اعضای جدید، هیأت انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه منصوب شدند

دکتر زلفی گل با صدور احکام جداگانه، اعضای جدید، هیأت انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان را منصوب نمود.
تجلیل از اساتید و کارکنان فرزند شهید در دانشگاه

مراسم تجلیل از اساتیدو کارکنان فرزند شهید دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و مدیران اداره کل شاهد و ایثارگر انجام شد.
تجلیل از ریاست دانشگاه به پاس  زحمات مجدانه در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه

تجلیل از ریاست دانشگاه به پاس زحمات مجدانه در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه

در مراسم ستاد اقامه نماز استان، سردار کرمی با اهداء لوح تقدیر از تلاش های دکتر رضایی در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه تجلیل و قدردانی نمود.
پیام رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت اقدام اتحادیه اروپا در تحریم بسیج دانشجویی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان با صدور پیامی اقدام اتحادیه اروپا در تحریم بسیج دانشجویی کشور را محکوم کرد.
قرار گرفتن نام دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمره دانشگاه‌ها و موسسات پر استناد برتر دنیا (ESI)

بر اساس آخرین دو ماهنامه پایگاه شاخص های اساسی علم (ESI)، تعداد دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی پراستناد برتر دنیا در تمامی حوزه های موضوعی ۸۵۵۷ مورد است که ۱۱۵ دانشگاه و مؤسسه پژوهشی از کشور جمهوری اسلامی ایران نیز در این فهرست مشاهده...
صفحه 24 از 143ابتدا   قبلی   19  20  21  22  23  [24]  25  26  27  28  بعدی   انتها