اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

برگزاری کرسی ترویجی «تطور تاریخی تجارت ابریشم از دوره صفویه تا انقلاب مشروطه ایران»

کرسی ترویجی «تطور تاریخی تجارت ابریشم از دوره صفویه تا انقلاب مشروطه ایران» در روز 25 اردیبهشت در سالن اجتماعات معراج برگزار شد.
بزرگداشت حکیم بزرگ ابوالقاسم فردوسی

به مناسبت روز بزرگداشت شاعر نامدار ایران حکیم ابوالقاسم فردوسی مراسمی در تالار ملاصدرا برگزار شد
انتصاب عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به سمت سرپرست اداره کل استاندارد استان

دکتر مهدی شهرکی دانشیار گروه شیمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به سمت سرپرستی اداره کل استاندارد استان سیستان و بلوچستان منصوب شد.
برگزاری مراسم روز زنان در ریاضیات و بزرگداشت حکیم عمر خیام

مراسم پاسداشت روز زنان در ریاضیات و بزرگداشت حکیم عمر خیام در دانشگاه برگزار گردید.
دکتر گنجی در قطب علمی منطقه جنوب شرق کشور:

برگزاری هفته خوابگاه های دانشجویی نشان دهنده اهتمام و دغدغه صندوق رفاه دانشجویان در حمایت از مسکن دانشجویان است
آیین تجلیل از اساتید سرآمد آموزش دانشگاه با حضور استاندار

مراسم تجلیل از بازنشستگان، ارتقا یافتگان و اساتید سرآمد آموزش با حضور استاندار سیستان و بلوچستان برگزار شد.
برگزاری اولین جلسه معاونین پژوهشی منطقه ۸ در سال ۱۴۰۲ با حضور دکتر سیف مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف

اولین جلسه معاونین پژوهشی منطقه ۸ کشور در سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف، آقای دکتر سیف، به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
برگزاری همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان

به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج فارس و روز معلم همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد.
تجلیل از کارشناسان و دانشجویان سرآمد آموزش

به مناسبت هفته سرآمدی آموزش دانشگاه، آئین تجلیل از کارشناسان و دانشجویان سرآمد آموزشی برگزار گردید.
برگزاری آزمون المپیاد علمی دانشجویی در دانشگاه

بیست و هشتمین آزمون المپیاد علمی دانشجویی کشور به صورت غیر متمرکز در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در محل ساختمان حکمت دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
صفحه 26 از 143ابتدا   قبلی   21  22  23  24  25  [26]  27  28  29  30  بعدی   انتها