اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

در راستای آشنایی با محیط های کسب و کار جمعی از دانشجویان از مجموعه پارک و علم و فناوری بازدید کردند

جمعی از دانشجویان مقاطع کارشناسی دانشکده مدیریت و اقتصاد از مجموعه پارک و علم و فناوری بازدید نمودند
برگزاری نشست هم اندیشی با مدیران دستگاه های اجرایی استان و روسای دانشکده ها و معاونین پژوهشی دانشکده ها

نشست هم اندیشی با مدیران دستگاه های اجرایی استان و با عنوان روش های مشارکت دانشگاه ها در توسعه استان سیستان و بلوچستان در راستای تحقق شعار سال در روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در محل سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچ...
مراسم پاسداشت روز ملی فناوری هسته ای، روزهای جهانی زمین شناسی و زیست شناسی در دانشگاه

به همت گروه‌های آموزشی دانشکده علوم پایه، مراسمات پاسداشت روز ملی فناوری هسته ای روز جهانی زمین شناسی و روز زیست شناسی در دانشگاه برگزار گردید.
گزارش برگزاری سلسله جلسات "آموزش توحید محور"

جلسات آموزش توحید محور در هنگام برگزاری جلسات آموزشی دانشگاه برگزار می شود.
مجلس یادبود مجاهد ربانی حضرت آیت الله شهید عباسعلی سلیمانی در دانشگاه سیستان و بلوچستان.

مراسم یادبود عالم ربانی و شهید مجاهد حضرت آیت الله عباسعلی سلیمانی با حضور دانشگاهیان شهرستان زاهدان در مسجد حضرت قائم (عج) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
حضور استاندار در کلاس های دانشجویان در بازدید از دانشگاه سیستان و بلوچستان

سردار کرمی در بازدید از دانشگاه سیستان و بلوچستان در خصوص راهکارهای کارآفرینی و اشتغال با دانشجویان گفتگو کرد.
برگزاری کرسی ترویجی «تاملی در قدسی‌انگاری کیفرهای حدی به مثابه مبنایی بر تغییرنابرداری آن‌ها»

همزمان با روز گرامیداشت مقام معلم کرسی ترویجی « تاملی در قدسی‌انگاری کیفرهای حدی به مثابه مبنایی بر تغییرنابرداری آن‌ها » در روز 12 اردیبهشت ماه 1402 در سالن معراج دانشگاه برگزار گردید.
مراسم بزرگداشت اساتید فقید دانشکده مهندسی شهید نیکبخت

مراسم بزرگداشت اساتید فقید گروه مهندسی شیمی، مرحومین دکتر خشنودی و دکتر آتشی در ۱۲ اردیبهشت در سالن کنفرانس دانشکده مهندسی برگزار شد
پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز معلم

دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان فرا رسیدن روز معلم را به اساتید و معلمین گرانقدر تبریک گفت. متن تبریک ایشان به شرح ذیل است:
صفحه 27 از 143ابتدا   قبلی   22  23  24  25  26  [27]  28  29  30  31  بعدی   انتها