اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

پیام تسلیت دکتر رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در پی شهادت آیت الله عباسعلی سلیمانی

دکتر رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان شهادت آیت الله عباسعلی سلیمانی عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده سابق ولی فقیه در استان سیستان بلوچستان و امام جمعه زاهدان را تسلیت گفتند.
نشست هم‌اندیشی با موضوع آسیب های اجتماعی (عفاف و حجاب) در دانشگاه سیستان و بلوچستان

نشست هم اندیشی روسا، مسئولین دفاتر، معاونین فرهنگی و مدیران گروه های معارف اسلامی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی زاهدان با موضوع آسیب های اجتماعی (عفاف و حجاب) در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
قرار گرفتن نام عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمره پژوهشگران پراستناد علوم انسانی

دکتر عیسی ابراهیم زاده عضو هیات علمی دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی در بین پژوهشگران ایرانی پر استناد علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر قرار گرفتند.
پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان فرا رسیدن عید سعید فطر را به دانشگاهیان گرانقدر، دانشگاه سیستان و بلوچستان تبریک گفتند. متن پیام تبریک ایشان به شرح ذیل است:
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه به مناسبت ماه رمضان

محفل انس با قرآن کریم در روزهای ماه مبارک رمضان ساعت 7 الی 8 با حضور قاریان ممتاز در نمازخانه ساختمان شهید حاج قاسم میرحسینی (سازمان مرکزی) دانشگاه برگزار می گردد.
پیام تسلیت ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان در پی درگذشت سرکار خانم ناهید فخرایی

رئیس دانشگاه درگذشت ناگهانی سرکار خانم ناهید فخرایی معاون مرکز هیأت‌های امنا و ممیزه ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را تسلیت گفتند متن پیام تسلیت به شرح ذیل می باشد:
برگزاری جلسه هم اندیشی با مدیران مجتمع معدنی مس چهل کوره

در راستای تقویت ارتباط دانشگاه سیستان و بلوچستان با جامعه وصنعت، روز یکشنبه مورخ ۲۷ اردیبهشت جلسه ای با حضور مدیران حوزه پژوهشی دانشگاه و مجتمع مس چهل کوره برگزار شد.
نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه 8 کشور

نشست مجازی معاونین و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 8 کشور در روز سه‌شنبه مورخ 1402/01/24، با موضوع "راهکارهای گسترش حجاب و عفاف"برگزار شد.
حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم همیشه در صحنه استان در راهپیمایی مردمی روز قدس شرکت نمودند.
بیانیه دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت روز جهانی قدس

«در شب قدر، مسلمانان با شب زنده دارى و مناجات خود از قید بندگى غیر خداى تعالى که شیاطین، رها شده و به عبودیت خداوند در می آیند، و در روز قدس که آخرین روزهاى شهر اللَّه اعظم است، سزاوار است که مسلمانان جهان از قید اسارت و برد...
صفحه 28 از 143ابتدا   قبلی   23  24  25  26  27  [28]  29  30  31  32  بعدی   انتها