اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

جشن گرامیداشت روز مادر و مقام زن

همزمان با میلاد باسعادت صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا(س) جشن گرامیداشت روز مادر و مقام زن با حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیات رییسه در جمع بانوان دانشگاه برگزار شد.
برگزاری نشست علمی با موضوع آسیب های اجتماعی

دومین نشست از سلسله نشستهای نخستین همایش ملی چالش ها و راهکار های تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی با محوریت آسیب های اجتماعی با همکاری دانشگاه شهید مطهری و در محل این دانشگاه برگزار شد
 آئین بزرگداشت فرارسیدن ایام خجسته پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه سیستان و بلوچستان (گزارش تصویری)

آئین بزرگداشت فرارسیدن ایام خجسته پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارکه فجر در جوار مزار شهید گمنام در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد (گزارش تصویری)
مناظره علمی «بررسی حقوقی زیست شناختی مسئله رحم جایگزین» در دانشگاه سیستان و بلوچستان

مناظره علمی با عنوان «بررسی حقوقی زیست شناختی مسئله رحم جایگزین» بصورت مجازی و با استقبال جمع کثیری از اساتید و دانشجویان در تاریخ 99/11/6در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
دومین نشست وبیناری میان دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه کابل

نشست وبیناری معاونین آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه کابل با محوریت گسترش همکاریهای علمی و عملیاتی نمودن این همکاریها برگزار گردید.
انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان نماينده ایران در انجمن مدرسين زبان انگليسى آسيا

دکتر عبدالله سارانی به عنوان نماينده كشورمان در انجمن مدرسين زبان انگليسى آسيا توسط هيئت مديره انجمن مدرسين زبان انگليسى آسيا Asia TEFL;Teachers of English as a Foreign Language of Asia انتخاب شد.
فاز اول عملیات عمرانی پروژه سالن امتحانات چند منظوره دانشگاه به پایان رسید

عملیات عمرانی اجرای فونداسیون پروژه سالن امتحانات چند منظوره دانشگاه سیستان و بلوچستان به انجام رسید.
نشست وبیناری رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان و رییس دانشگاه کابل-افغانستان

نشست وبیناری دکتر رضایی، ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان و دکتر بابری ریاست دانشگاه کابل-افغانستان، در ادامۀ نشست عمومی انجمن دانشگاه‌های ایران و افغانستان و در راستای توسعۀ روابط و همکاری‌های علمی بین‌المللی، در روز چهارشنبه 1399...
برگزاری نشست‌های چالشها و راهکارهای تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی

اولین نشست از سلسله نشست‌های همایش ملی چالشها و راهکارهای تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی، با موضوع ازدواجهای بین مذاهب: محاسن و معایب، توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان در محل دانشگاه شهید مطهری برگزار شد.
برگزاری مراسم بزرگداشت و تجلیل از آیت‌الله مصباح یزدی

مراسم بزرگداشت و تجلیل از عالم فرهیخته آیت‌الله مصباح یزدی با حضور روسای دانشگاه‌های استان، معاونین فرهنگی، مسؤلین نهادهای رهبری، دبیران هم اندیشی و مسوءلین بسیج اساتید استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
صفحه 74 از 143ابتدا   قبلی   69  70  71  72  73  [74]  75  76  77  78  بعدی   انتها