اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

جلسه کارگروه تخصصی معدن و صنایع معدنی استان، با حضور دکتر فدا حسین مالکی

جلسه کارگروه تخصصی معدن و صنایع معدنی استان، با حضور دکتر مالکی نمایندۀ زاهدان در مجلس، دکتر رضایی ریاست دانشگاه، مهندس شهرکی مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و جمعی از اساتید و فعالان در این حوزه بصورت حضوری-مجازی برگزار ش...
افتتاح و بهره‌برداری از مرکز مانیتورینگ دانشگاه

همزمان با اولین سالگرد شهادت سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی، مرکز کنترل و پایش تصویری (مانیتورینگ) اداره حراست دانشگاه که با نام این شهید عزیز مزین شده، در تاریخ ۱۴ دی ماه ۱۳۹۹ افتتاح شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
 برگزاری دوره کمک‌های اولیه با همکاری هلال احمر برای سرپرستان خوابگاه‌ها

شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه اقدام به برگزاری دوره کمک‌های اولیه سطح مقدماتی با همکاری جمعیت هلال احمر استان با اولویت سرپرستان خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه نمود.
ادامه ی روند اصلاح تاسیسات دانشگاه در حوزه برق

معاونت عمرانی دانشگاه در سال جاری در حوزه ی تاسیسات برق فشار ضعیف و فشار قوی اقدام به اصلاح زیرساختها و برطرف کردن مشکلات این بخش کرده است.
 تور علمي-صنعتي و بازديد از بنگاه‌هاي توليدي شهرک صنعتي و كلينيک كسب و كار

به دعوت شركت شهرک‌هاي صنعتي سيستان و بلوچستان، تور علمي-صنعتي و بازديد از برخي بنگاه‌هاي توليدي شهرك صنعتي زاهدان-ميرجاوه و كلينيك كسب در تاريخ ١١ دي‌ماه به انجام رسيد.
برگزاری سالگرد شهادت سردار سلیمانی در دهه بصیرت

به مناسبت سالگرد شهادت سردار دلها، شهید سلیمانی و دهه بصیرت نشست تخصصی دانشگاهیان استان سیستان و بلوچستان در تاریخ سیزدهم دیماه ساعت ۱۰ صبح با عنوان شهید سلیمانی اسوه بصیرت و ولایتمداری برگزار گردید.
دیدار رئیس دانشگاه با مدیریت و مسئولین بانک تجارت استان

جلسه دیدار و هم اندیشی مدیریت جدید بانک تجارت استان سیستان و بلوچستان و ریاست دانشگاه در معیت هیئت همراه در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.

کرسی ترویجی «امکان سنجی جمع میان عرفان، برهان و قرآن در حکمت متعالیه و نقد آن با تأکید بر دیدگاه علامه طباطبایی» برگزارشد.
ششمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

ششمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۴ دی ماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.
"نشست بین المللی مجازی گردشگری میراث فرهنگی"

"نشست بین المللی مجازی گردشگری میراث فرهنگی"در روز جمعه ۲۱ آذر ماه ۱۳۹۹ بصورت مجازی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
صفحه 75 از 143ابتدا   قبلی   70  71  72  73  74  [75]  76  77  78  79  بعدی   انتها