اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

جلسه همکاری پژوهشی مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان

جلسه همکاری بررسی زمینه های مشترک همکاری پژوهشی مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، در محل مجتمع نوآوری وفن آوری برگزارشد.
فارغ التحصیلی اولین دانشجوی دکتری در حوزه ی تحقیقات سنسورهای تجزیه ای روی موبایل

اولین دانشجوی دکتری در حوزه ی تحقیقات سنسورهای تجزیه ای روی موبایل فارغ التحصیل شد.
جشنواره فرهنگی ،هنری نماز ، نیایش ، کرونا و مدافعان سلامت

جشنواره فرهنگی ،هنری نماز ، نیایش ، کرونا و مدافعان سلامت برگزار می شود.
اولین رویدادپویش رسانه ای دانشگاهیان با عنوان فراق اربعین

اولین رویدادپویش رسانه ای دانشگاهیان با عنوان فراق اربعین در مهرماه برگزار می شود.
برگزاری کرسی ترویجی « بررسی رابطه بین برخورداری از انواع منابع معرفت و جهت گیری فرهنگ سیاسی»

کرسی ترویجی با عنوان بررسی رابطه بین برخورداری از انواع منابع معرفت و جهت گیری فرهنگ سیاسی در روز دوشنبه 7 مهرماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
آئین نکوداشت 8 سال دفاع مقدس برگزار شد

آئین نکوداشت 8 سال دفاع مقدس 7 مهرماه در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزارشد.
برای اولین بار درجهان: کشف سه گونه فسیل بریوزوئری جدید در ایران

سه گونه فسیل بریوزوئری جدید در ایران مرکزی (بلوک پشت بادام،ناحیه کلمرد) کشف شد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان میزبان برگزاری آزمون عملی داوطلبان رشته علوم ورزشی سال ۹۹

دانشگاه سیستان و بلوچستان برای اولین بار میزبان برگزاری آزمون عملی داوطلبان رشته علوم ورزشی سال ۹۹ می‌باشد.
چهارمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهارمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۲۷ شهریورماه در دو نوبت صبح و عصر برگزارشد.
صفحه 80 از 143ابتدا   قبلی   75  76  77  78  79  [80]  81  82  83  84  بعدی   انتها