اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

چهارمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهارمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۲۷ شهریورماه در دو نوبت صبح و عصر برگزارشد.
پیام دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت آغاز سال تحصیلی

به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی جدید پیام تبریکی از سوی ریاست دانشگاه صادر گردید، متن آن بدین شرح است:
کسب موفقیت بی سابقه دانشجویان گروه مهندسی مواد در کنکور کارشناسی ارشد سال 99

دانشجویان گروه مهندسی مواد در کنکور کارشناسی ارشد امسال باکسب رتبه های تک رقمی و دو رقمی افتخار آفرینی نمودند.
ارتقای عملکرد دانشگاه در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ اقامه‌ی نماز

طی نامه‌ای از سوی ستاد اقامه‌ی نماز استان خطاب به ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان از توجه ویژه‌ی این دانشگاه به فرهنگ ترویج و توسعه اقامه نماز در سال ۹۸ تجلیل و قدردانی شد. متن نامه بدین شرح است:
انتشار دومقاله بنیادی و مسئله محور با موضوع زمین شناسی و تکتونیک  و خطر و مدل سازی سونامی، شرق و جنوب شرق ایران با ضریب تاثیر حدود ۱۰ و ۵ توسط گروه زمین شناسی

دو مقاله بنیادی و مسئله محور با موضوع زمین شناسی و تکتونیک، و خطر و مدل سازی سونامی، شرق و جنوب شرق ایران با ضریب تاثیر حدود ۱۰ و ۵ توسط گروه زمین شناسی انتشار یافت.
کسب رتبه الف مجله مخاطرات محیط طبیعی در ارزیابی جدید(سال98) وزارت علوم تحقیقات و فناوری

مجله مخاطرات محیط طبیعی در ارزیابی جدید(سال98) از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری حائز کسب رتبه الف شد.
پیام تبریک ریاست دانشگاه به حجه‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، پس از انتصاب حجه‌الاسلام والمسلمین پورذهبی به عنوان نماینده‌ی ولی فقیه در استان کردستان و مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور از سوی مقام معظم رهبری، دکتر رضایی پیام تبریکی به شرح ذیل خطاب...
اقامه ی نماز ظهر عاشورا ومقتل خوانی در مجتمع اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان ( گزارش تصویری)

نماز ظهر عاشورا ومقتل خوانی در مجتمع اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور دانشگاهیان برگزار شد.
پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت هفته ی دولت و روز کارمند

به مناسبت فرارسیدن هفته ی دولت و روز کارمند، دکتر رضائی ریاست دانشگاه طی پیامی این روز را تبریک گفتند، متن پیام بدین شرح است:
صفحه 81 از 143ابتدا   قبلی   76  77  78  79  80  [81]  82  83  84  85  بعدی   انتها