اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

مرکز نوآوری اجتماعی احسان در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد

با حضور رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، مرکز نوآوری اجتماعی احسان در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
دیدار ریاست دانشگاه و هیات همراه با مدیرکل آب و فاضلاب استان برگزارشد

به منظور رفع مشکل آب دانشگاه جلسه‌ دکتر رضایی رئیس دانشگاه و هیئت همراه با مدیران شرکت آب و فاضلاب استان در روز ۲۸ مرداد ماه برگزار گردید.
اولین دانشجوی بین‌الملل (غیر ایرانی) دانشگاه سیستان و بلوچستان فارغ التحصیل شد

حبیب الرحمان رحمانی اولین دانشجوی بین‌الملل (غیر ایرانی) دانشگاه سیستان و بلوچستان در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شد.
ارتقای رتبه مجله سیستم‌های فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان به برترین مجله در بین نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: رتبه مجله سیستم‌های فازی این دانشگاه به برترین مجله در بین نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری ارتقا یافت.
نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع  ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان برگزارشد

نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان برگزارشد

نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان عصر روز يكشنبه 99/05/19برگزارشد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان دانشگاه شایسته تقدیر در جشنواره بین المللی "حرکت"انتخاب شد

دوازدهمین دوره جشنواره بین المللی "حرکت" ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با تأکید بر هم ­افزایی، تکثیر ایده­ های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در بین انجمن‌های علمی ...
دانشگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ رعایت استانداردهای بهداشتی  درزمره حوزه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد کشور قرار گرفت.

دانشگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ رعایت استانداردهای بهداشتی درزمره حوزه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد کشور قرار گرفت.

دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمره‌ی حوزه‌های برتر برگزار کننده‌ی کنکور کارشناسی ارشد کشور در رعایت استانداردهای بهداشتی قرار گرفت.
با صدور پیامی، وزیر علوم، روز خبرنگار را تبریک گفت

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه ۱۷مردادماه؛ روز خبرنگار، با صدور پیامی، روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران و تلاش گران عرصه رسانه، خبر و آگاهی تبریک گفت.
پیام رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بمناسبت روز خبرنگار

به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار دکتر غلامرضا رضائی ریاست دانشگاه سیستان وبلوچستان، با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت، متن پیام بدین شرح است:
دومین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

دومین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز دوشنبه مورخ 99/05/13 به صورت مجازی برگزار گردید.
صفحه 82 از 143ابتدا   قبلی   77  78  79  80  81  [82]  83  84  85  86  بعدی   انتها