اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ همزمان با سراسر کشور در استان برگزارشد

آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه همزمان با سراسر کشور در استان سیستان و بلوچستان با حضور ۳۷۲۰ داوطلب در شهرهای زابل زاهدان ایرانشهر و چابهار برگزار گردید.
ساخت دبستان نیکان در روستای محمد آباد سازینک شهرستان خاش

به همت اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان و برخی همکاران از داخل و خارج کشور دبستان نیکان احداث گردید.
با مجوز سازمان سنجش برگزار شد

آزمون ورودی دبیرستانهای (دوره دوم‌ متوسطه) دانشگاه سیستان و بلوچستان بطور همزمان در پردیس زاهدان و دانشکده صنعت و معدن خاش صبح جمعه ۳ مردادماه برگزارشد.
هفته آینده صورت می‌گیرد: برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی مجازی باستانشناسی ایران و مناطق همجوار

دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی مجازی باستانشناسی ایران و مناطق همجوار گفت: این کنفرانس سی‌ام و سی و یکم تیر ماه سال جاری بصورت مجازی برگزار خواهد شد.
هیات اعزامی آستان قدس رضوی از کارگاه تولید ماسک دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید نمود (گزارش تصویری)

هم زمان با دهه‌ی کرامت هیات اعزامی آستان قدس رضوی از کارگاه تولید ماسک دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید نمود
 بازدید معاون علم و فناوری ریاست جمهوری از مجتمع فنآوری و نوآوری

دکتر سورنا ستاری معاون علم و فناوری ریاست جمهوری به همراه هیات همراه از مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان روز سه شنبه ۳ تیر ماه ۹۹ بازدید کرد.
 کارگاه ماسک N95 در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور کارگاه ماسک N95 با ظرفیت تولید روزانه ۱۰۰۰ ماسک در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان می‌تواند سمبل پیشرفت علمی باشد

حسن میرزا بزرگ رئيس امور آموزش عالي، تحقيقات و فناوري سازمان برنامه و بودجه كشور برای نخستین بار از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید ‌کرد.
رصد آخرین خورشید گرفتگی قرن در دانشگاه سیستان وبلوچستان (گزارش تصویری)

رصد آخرین خورشید گرفتگی قرن پیش از ظهر امروز یکشنبه یکم تیرماه 99 در دانشگاه سیستان وبلوچستان انجام گرفت.
برگزاری کرسی ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

کرسی ترویجی تحت عنوان «نقدی بر رویکرد جایگزینی در مجازات های اجتماع محور در نظام عدالت کیفری ایران» در مورخ 99/3/31 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
صفحه 83 از 143ابتدا   قبلی   78  79  80  81  82  [83]  84  85  86  87  بعدی   انتها