اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

اولین جلسه شورای راهبردی بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه شورای راهبردی بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه در روز یکشنبه ۱۱ اسفندماه 98 در محل حوزه ریاست دانشگاه تشکیل و کلیات برنامه راهبردی شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست۱۴۰۰-۱۳۹۸ مطرح و تصویب گردید.
ساعت کاری دانشگاه از 8 الی 13 اعلام شد

بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ساعت کاری ادارات از روز دوشنبه 98/12/12 تا اطلاع ثانوی تغییر می‌یابد.
پیام تبریک دکتر غلامرضا رضائی ریاست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سال جدید

دکتر غلامرضا رضائی ریاست دانشگاه با صدور پیامی فرارسیدن سال جدید را به دانشگاهیان تبریک گفت، متن پیام بدین شرح است:
جلسه کارشناسی در حوزه بهداشت و مقابله با ویروس کرونا برگزار شد

جلسه کارشناسی در حوزه بهداشت و مقابله با ویروس کرونا در روز شنبه 10 اسفندماه 98 تشکیل و تصمیمات مهمی اتحاد گردید.
 قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی

کلاس‌های آموزشی و کمک آموزشی تا پایان سال جاری به صورت مجازی و برای مدت سه هفته آموزشی (برطبق سیلابس) برگزار می‌گردد
پیرو جلسه فوق‌العاده ستاد پدافند غیرعامل استان سیستان و بلوچستان، جلسه هماهنگی اقدامات پیشگیرانه در دانشگاه تشکیل گردید.

اقدامات انجام شده به منظور پيشگيرى از شيوع كرونا ويروس در دانشگاه سيستان وبلوچستان

در پى شيوع كرونا ويروس در كشور ولزوم پيشگيرى از گسترش اين ويروس ، اقداماتى از سوى مسئولان دانشگاه انجام وپيگيرى گرديد كه در طول هفته جارى در محدوده اماكن و فضاهاى آموزشى دانشگاه اجراء شد.
نشست مشورتى مسئولان دانشگاه به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا برگزارشد

نشست مشورتى مسئولان دانشگاه به‌منظور اتخاذ تصميمات پيشگيرانه از شيوع ويروس كرونا، صبح روز شنبه سوم اسفندماه ٩٨ در محل سالن كنفرانس حوزه رياست برگزار شد.
مرکز خانواده پایدار دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد

مرکز خانواده پایدار دانشگاه در چهار حوزه آموزش، مشاوره، همسان گزینی و تسهیلات با حضور حجت الاسلام والمسلمین صالحی، مسئول ستاد ازدواج دانشجویی کشور افتتاح شد.
کارگاه آموزشی سرپرست خوابگاه موفق برگزار شد

کارگاه آموزشی سرپرست خوابگاه موفق و اهمیت شغل سرپرستی خوابگاه در روز چهارشنبه 30 بهمن‌ماه و در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
صفحه 87 از 143ابتدا   قبلی   82  83  84  85  86  [87]  88  89  90  91  بعدی   انتها