اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

جلسه هماهنگی اردوی راهیان نور ۹۸ با حضور روسا و نمایندگان دانشگاه‌های استان برگزار شد

جلسه قرارگاه شهید علم الهدی با « محوریت برگزاری راهیان نور ۹۸ » با حضور روسای دانشگاه‌های استان و سیستان و بلوچستان و مسئول ناحیه‌ی بسیج دانشجویی استان، سرهنگ علی کیخا در روز یکشنبه 13 بهمن ماه 98 در سالن کنفرانس حوزه‌...
عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان رتبه دوم کشوری پر استناد ترین پژوهشگر حوزه جغرافیای کشور راکسب نمود

دکتر عیسی ابراهیم زاده عضو هیات علمی دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی دانشگاه سیستان و بلوچستان رتبه دوم کشوری پر استناد ترین پژوهشگر حوزه جغرافیای کشوررا کسب نمود.
پیام دکتر رضائی ریاست  دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی

پیام دکتر رضائی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه فجر پیامی منتشر نمودند که متن آن بدین شرح می‌باشد:
جلسه نمایندگان بنیاد مسکن و اساتید دانشگاه جهت بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل برگزار شد

جلسه نمایندگان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اساتید دانشگاه در خصوص نحوه مشارکت دانشگاه در بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل در روز سه‌شنبه 8 بهمن 98 برگزار شد.
مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی زنگ انقلاب در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه به صدا درآمد.
با همكارى دانشگاه صنعتى شريف  مدرسه اشتغال دانشگاه سیستان و بلوچستان  آغاز به كار نمود

با همكارى دانشگاه صنعتى شريف مدرسه اشتغال دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به كار نمود

مدرسه اشتغال دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری دانشگاه شریف در راستای بهبود وضعیت اشتغال مناسب و پایدار برای فارغ التحصيلان در مقاطع مختلف تحصیلی راه اندازى شد.
	 تسهیلات اختصاص یافته به دانشجویان صدمه دیده از سیل

در پی افزایش نزولات آسمانی و جاری شدن گسترده سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان تسهیلاتی جهت یاری و همکاری با دانشجویان آسیب دیده از سیل فراهم شد.
معاون اداری و مالی صندوق رفاه دانشجوئی از دانشگاه بازدید کرد

دکتر مرادی پور معاون اداری و مالی صندوق رفاه دانشجویی، به همراه مدیر مالی صندوق از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید نمودند.
جلسه فنی و هم اندیشی مسابقات دو و میدانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های منطقه 8 کشور برگزار شد

جلسه فنی و هم اندیشی مسابقات دو و میدانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های منطقه 8 کشور در روز شنبه پنجم بهمن‌ماه در دانشگاه برگزار شد.
جلسه کمیته دستگاهی کرسی‌های نظریه‌پردازی برگزار شد

جلسه کمیته دستگاهی کرسی‌های نظریه پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه دوم بهمن ماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.
صفحه 89 از 143ابتدا   قبلی   84  85  86  87  88  [89]  90  91  92  93  بعدی   انتها