اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

اولین جلسه کارگاه آموزشی تحلیل تکنیکال در بازار بورس برگزارشد

اولین جلسه کارگاه آموزشی تحلیل تکنیکال در بازار بورس در روز شنبه 23 آذرماه برگزارشد
نشست صمیمی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

نشست صمیمی دکتر گنجی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو شورای بورس و نماینده سازمان امور دانشجویان در محل خوابگاه اختصاصی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه روز جمعه 29 آذرماه برگزار شد.
کارگاه آموزشی، فرهنگی بیانیه گام دوم انقلاب برگزارشد

کارگاه آموزشی، فرهنگی بیانیه گام دوم انقلاب طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (25 و 26 آذرماه) در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.
 چهارمین مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک ایران برگزار شد

آئین افتتاحیه چهارمین مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک ایران با حضور مهندس عسکری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری‌، دکتر نوری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر میهنی مدیرکل امور اجتما...
اولین دوره‌ی طرح تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر برگزار شد

مراسم افتتاحیه اولین دوره‌ی طرح تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد
به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آینده‌نگاری و توسعه کسب ‌وکار برگزارشد

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آینده‌نگاری و توسعه کسب‌ وکار در روز چهارشنبه 20 آذرماه با حضور معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، اساتید و دانشجویان توسط دانشکده جغرافیا و برنامه‌ریزی محیطی در تالار وحدت برگزار شد.
جشن شب یلدا در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

مراسم جشن شب یلدا در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد.
آئين اختتاميه هفته پژوهش با معرفى پژوهشگران برتر دانشگاه برگزار شد

آئين اختتاميه هفته پژوهش شامگاه روز چهارشنبه ٢٧ آذرماه در محل تالار امام رضا (ع) با حضور اساتيد و پژوهشگران برگزار شد
همایش دانشگاهیان به‌ مناسبت بزرگداشت 9 دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) برگزار شد

همایش دانشگاهیان زاهدان به مناسبت بزرگداشت 9 دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) روز یکشنبه 8 دی‌ماه در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.
دكتر عبدا...حسينی استاد سابق گروه مهندسی عمران دانشگاه سيستان و بلوچستان درگذشت

مرحوم دكتر عبدا...حسينی كه تا سال ١٣٧٧ به مدت ١٤ سال در كسوت استادى گروه مهندسی عمران دانشگاه سيستان و بلوچستان فعاليت‌هاى مثمر ثمرى داشت به رحمت خدا پيوست.
صفحه 92 از 143ابتدا   قبلی   87  88  89  90  91  [92]  93  94  95  96  بعدی   انتها