اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

کارگاه آموزش اطفاء حریق در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

دوره آموزشی اصول و مبانی عملیات ایمنی و اطفاء حریق جهت سرپرستان و کارکنان تأسیساتی و خدماتی ویژه خوابگاه های دانشجویی در دانشگاه برگزار شد.
چهارمین همایش ارتباط دانشگاه و جامعه با حضور مدیران اجرائی استان برگزار شد

چهارمین همایش ارتباط دانشگاه و جامعه با حضور مدیران اجرائی استان پیش از ظهر روز سه‌شنبه 19 آذرماه در محل تالار امام رضا (ع) برگزار شد.
به مناسبت هفته پژوهش پنل تخصصی دانشگاه کارآفرین برگزار گردید

به مناسبت هفته پژوهش پنل تخصصی دانشگاه کارآفرین پیش از ظهر روز دوشنبه 18 آذرماه در محل مجتمع فن‌آوری و نوآوری برگزار شد.
به مناسبت روز دانشجو هیات رئیسه دانشگاه از دانشکده صنعت و معدن خاش بازدید کردند

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه به همراه جمعی از اعضای هیئت‌رئیسه و برخی از مدیران دانشگاه از دانشکده صنعت و معدن خاش در روز یکشنبه 17 آذرماه بازدید به عمل آوردند.
برنامه های دومین روز از هفته پژوهش و فناوری برگزارشد

میزگرد تخصصی پانل با حضور بازدید کنندگان و اساتید گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستایی و اقلیم شناسی در در روز یکشنبه 17 آذرماه در محل سالن مرکز علم و فن آوری دانشگاه برگزار گردید.
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد

مراسم افتتاح هفته پژوهش و فناوری استانی با محوریت « پژوهش اثربخش، فناوری ارزش‌آفرین، رونق تولید » به مدت یک هفته آغاز شد.
به مناسبت روز دانشجو هیئت‌رئیسه دانشگاه از سلف‌سرویس مرکزی دانشگاه بازدید نمودند

اعضا هیئت‌رئیسه دانشگاه پیش از ظهر روز جمعه 15 آذرماه از سلف‌سرویس مرکزی دانشگاه بازديد نمودند.
مراسم گرامیداشت 16 آذر (روز دانشجو) برگزار شد

مراسم گرامیداشت 16 آذر (روز دانشجو) شامگاه روز جمعه با حضور آیت ا... محامی و جمع کثیری از دانشجویان در محل تالار ملاصدرا برگزار شد.
جلسه شورای دانشگاه با حضور مدیران دانشگاه در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.

جلسه شورای دانشگاه با حضور هیات رئیسه، معاونین، روسای دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و مدیران واحدهای مختلف در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
هفته جهانی کارآفرینی با برگزاری برنامه های متنوع به کار خود پایان داد

هفته جهانی کارآفرینی (GEW) بزرگ‌ترین رویداد هماهنگ برای ترویج و ترفیع کارآفرینی از ۲۷ آبان ماه تا ۳ آذرماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
صفحه 93 از 143ابتدا   قبلی   88  89  90  91  92  [93]  94  95  96  97  بعدی   انتها