اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان کارشناسی دانشکده‌های (هنر و معماری،  ادبیات و علوم انسانی) برگزار گردید

نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان کارشناسی دانشکده‌های (هنر و معماری، ادبیات و علوم انسانی) برگزار گردید

نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان کارشناسی دانشکده‌های (هنر و معماری، ادبیات و علوم انسانی) شامگاه روز شنبه دوم آذرماه در تالار فردوسی دانشگاه برگزار شد

نشست همکاری مشترک بنیاد احسان ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) با دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه روز پنج‌شنبه در محل خانه وزیر برگزار شد.
برگزاری رویداد سیاست‌گذاری و استارتاپی در حوزه توسعه پایدار سیستان و بلوچستان

به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی بزرگ‌ترین رویداد سیاست‌گذاری و استارتاپی در حوزه توسعه پایدار استان سیستان و بلوچستان با همکاری بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، در روزهای 29 آبان الی 1 آذر 1398 در محل مجتمع فناوری و نوآوری ...
جلسه تصمیم‌گیری شورای سیاست‌گذاری هفته پژوهش استان برگزار گردید

جلسه تصمیم‌گیری شورای سیاست‌گذاری هفته پژوهش استان با حضور مسئولان و نمایندگان مراکز آموزشی و سازمان‌های ذی‌ربط در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
کرسی ترویجی با موضوع "جامعه اجباری و قتل‌های خانوادگی" برگزارشد

کرسی ترویجی "جامعه اجباری و قتل‌های خانوادگی" با حضور جمعی از اساتید و با دعوت از معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان در روز دوشنبه ۲۷ آبان ماه برگزار شد.
آئین معارفه نودانشجویان (ویژه دختران) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

آئین معارفه نودانشجویان(ویژه دختران) شامگاه روز دوشنبه در محل تالار ملاصدرا دانشگاه و با حضور دانشگاهیان برگزار شد.
آئین  معارفه نودانشجویان (ویژه پسران) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

آئین معارفه نودانشجویان (ویژه پسران) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

آئین معارفه نو دانشجویان (ویژه پسران) شامگاه روز یکشنبه در محل تالار ملاصدرا دانشگاه و با حضور دانشگاهیان برگزار شد.
مرکز توانمندسازی مهارتی و مشاوره شغلی دانشجویان توسط رئیس دانشگاه افتتاح شد

مرکز توانمندسازی مهارتی و مشاوره شغلی دانشجویان پیش از ظهر روز یکشنبه با حضور دکتر غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه افتتاح شد.
حضور دکتر رضائی رئیس دانشگاه در چهارمین یادواره شهدای دانشجوی استان

دکتر غلامرضا رضائی و هیات همراه در چهارمین یادواره شهدای دانشجوی استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه زابل شرکت نمودند.
محفل انس با قرآن در دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد

به مناسبت هفته قرآن و وحدت و همچنین میلاد حضرت رسول اکرم (ص) محفل انس با قرآن كريم در مسجد قائم دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد.
صفحه 95 از 143ابتدا   قبلی   90  91  92  93  94  [95]  96  97  98  99  بعدی   انتها