اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

ساخت دستگاه برج تقطیر دیوار میانی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

برای اولین مرتبه در ایران دستگاه برج تقطیر دیوار میانی توسط پژوهشگران دانشگاه سیستان بلوچستان ساخته شد
بازدید رئیس دانشگاه از گلخانه‌های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه انجام گرفت

دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه از گلخانه‌های تحقیقاتی و پژوهشی مستقر در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، در روز جمعه سوم آبان بازدید نمود.
سومین جلسه دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

سومین جلسه دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان صبح روز پنج شنبه دوم آبان ماه در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد
انا لله وانا الیه راجعون / اولین رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان پس از انقلاب اسلامی درگذشت

پروفسور امیر گمشادزهی اولین رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در آمریکا درگذشت.
جشنواره کسب‌ وکارهای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی توسط دکتر رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد

جشنواره کسب‌ وکارهای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی پیش از ظهر امروز هم‌زمان با افتتاحیه کافه نوآوری در محل مجتمع فن‌آوری و نوآوری دانشگاه توسط دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد.
مدیر سرمایه‌گذاری و امور مشارکت صندوق رفاه دانشجویان از دانشگاه بازدید کرد

مدیر سرمایه‌گذاری و امورمشارکت صندوق رفاه دانشجویان، هفته گذشته از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید نمود.
رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان در «جشنواره خیام» حائز رتبه برتر شد

پایان‌نامه دانشجوی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه به‌عنوان اثر برتر جشنواره پایان‌نامه‌های برتر (جایزه ویژه خیام) معرفی شد.
گرامیداشت اربعین حسینی هم‌زمان با سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) هم‌زمان با سالگرد تدفین شهید گمنام در مسجد قائم این دانشگاه برگزار شد.
آئین عزاداری و سوگواری اربعین حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) در دانشگاه برگزار شد

مراسم عزاداری اربعین امام حسین (ع) صبح امروز (چهارشنبه) در محل مسجد سازمان مرکزی برگزار شد.
بازدید هیات رئیسه دانشگاه از ستاد خدمات رسانی زائرین پاکستانی واقع در پایانه مرزی میرجاوه انجام شد

بازدید دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه به همراه تنی چند از اعضای هیات رئیسه از ستاد خدمات رسانی زائرین پاکستانی واقع در پایانه مرزی میرجاوه بعد از ظهر روز دوشنبه صورت پذیرفت.
صفحه 97 از 143ابتدا   قبلی   92  93  94  95  96  [97]  98  99  100  101  بعدی   انتها