اخبار تربیت بدنی

اخبار تربیت بدنی

باری دوستانه فوتبال به مناسبت ولادت امام رضا(ع)

بازی فوتبال به مناسبت ولادت امام رضا (ع) بین دو تیم منتخب کارکنان دانشگاه و تیم فرهنگ برگزار شد.
جلسه هماهنگی المپیاد ورزشی دانشجویان  بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه هماهنگی المپیاد ورزشی دانشجویان بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور مدیر امور بین الملل و مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه در روز دوم خرداد در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
 جلسه  هماهنگی و هم اندیشی المپیاد ورزش  قهرمانی تبریز

جلسه  هماهنگی و هم اندیشی المپیاد ورزش قهرمانی تبریز

دومین جلسه از سری جلسات هماهنگی وهم اندیشی جهت اعزام به المپیاد قهرمانی تبریز، روز شنبه 31 اردیبهشت با حضور مربیان حاضر در المپیاد در اداره تربیت بدنی وفوق برنامه دانشگاه برگزار گردید.
افتتاح ایستگاه ورزش و تندرستی پارک پردیسان دانشگاه

ایستگاه ورزش و تندرستی پارک پردیسان مجتمع مسکونی دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولین، کارمندان و دانشجویان در روز ۶ اردیبهشت افتتاح شد.
جلسه هماهنگی مسابقات رمضان 1401 هیأت ورزشی دانشگاههای استان برگزار گردید.

افتخار آفرینی دانشجو دانشگاه سیستان و بلوچستان

*🏆افتخار آفرینی دانشجو دانشگاه سیستان و بلوچستان در مسابقات پیلاتس قهرمانی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور *🏅🎖🏅🎖🥇🥇
صفحه 4 از 16ابتدا   قبلی   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها