اخبار تربیت بدنی

اخبار تربیت بدنی

حضور ارزیاب طرح پایش سلامت در دانشگاه سیستان و بلوچستان

سرکار خانم دکتر شهرکی ارزیاب طرح پایش سلامت در دانشگاه سیستان و بلوچستان حضور یافت.
رئیس هيأت‌ ورزش های دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد

به گزارش روابط عمومي فدراسيون ملي ورزش‌هاي دانشگاهي، مجمع انتخابات رئيس هيأت‌ ورزش‌هاي دانشگاهي استان سیستان و بلوچستان برگزار و آقای دکتر محسن غفرانی به عنوان رئیس هیأت انتخاب شد.
افتخاری دیگر برای ورزش کاراته دانشگاه و استان سیستان و بلوچستان

انتصاب سرکار خانم سارا حیدری بعنوان مسئول كميته داوران سبك شوتوكان IkD ایران
قهرمانی تیم تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه

کسب مقام اول تیم تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه در مسابقات قهرمانی دانشگاههای منطقه 8 کشور
کسب  مقام اول تیم کاراته دانشجویان دختر برای دومین سال متوالی

کسب مقام اول تیم کاراته دانشجویان دختر برای دومین سال متوالی

کسب مقام اول تیم کاراته دانشجویان دختر برای دومین سال متوالی در مسابقات قهرمانی منطقه هشت کشور
" قابل توجه کلیه دانشجویان دختر "

تمرینات رشته TRX زیر نظر مربی خبره استانی آغاز و در صورت تمایل جهت تکمیل ظرفیت به سالن TRX مراجعه فرمائید . زمان : روزهای زوج از ساعت 16 الی 20
 همایش پیاده روی به مناسبت روز دانشجو

همایش بزرگ پیاده روی به مناسبت روز دانشجو ( 16 آذر ) با حضور گسترده اساتید - کارکنان - دانشجویان و خانواده های محترم برگزار و در اختتامیه مراسم به قید قرعه جوایز نقدی و غیر نقدی به شرکت کنندگان اعطاء گردید /.
نتایج تیم قهرمانان شطرنج پسر دانشگاه در مسابقات منطقه 8 کشوری

تیم شطرنج پسران دانشگاه در مسابقات منطقه 8 دانشگاهها و موسسات عالی کشور جواز حضور در چهاردهمین المپیاد کشوری را با اقتدار بدست آوردند . خسته نباشید و خدا قوت به عزیزان
برنامه استخر دانشگاه در سال 1397

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دانشگاهیان محترم و آرزوی موفقیت و سربلندی در سال نو ... عید برشما عزیزان مبارک استخر دانشگاه از روز جمعه مورخ 97/1/17 طبق برنامه هفتگی قابل بهره برداری می باشد .
قهرمانی تیم کشتی دانشجویان پسر دانشگاه در مسابقات منطقه 8 کشور

تیم کشتی دانشجویان پسر دانشگاه با اقتدار در مسابقات منطقه 8 دانشگاه های کشور در بخش فرنگی برسکوی اول منطقه و در بخش آزاد بر سکوی سوم قهرمانی ایستاد و راهی چهاردهمین المپیاد ورزشی شیراز در تابستان 1397 شدند ... خدا قوت به ورزشکاران...
صفحه 8 از 16ابتدا   قبلی   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  بعدی   انتها