دانشکده ادبیات و علوم انسانی

دانشکده ادبیات و علوم انسانی

برگزاری کارگاههای هفته پژوهش  1401

برگزاری کارگاههای هفته پژوهش 1401

به مناسبت هفته پژوهش کارگاهی با عنوان بایسته های پژوهشگر ادبیات تطبیقی با سخنرانی دکتر محمد تقی زند وکیلی در تاریخ 13آذر ماه 1401 با حضور دانشجویان علاقمند در سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاههای هفته پژوهش آذر ماه

برگزاری کارگاههای هفته پژوهش 1401/09/12

برگزاری کارگاه به مناسبت هفته پژوهش با سخنرانی دکترعلیرضا سلیمان زاده با عنوان کارگاه تاثیر رشته دانشگاهی تاریخ ایران باستان بر تحکیم همبستگی ملی با حضور اساتید محترم و دانشجویان علاقمند گروه تاریخ برگزار گردید.
بازدید علمی از کتابخانه

بازدید گروهی از دانشجویان گروه علوم اجتماعی از کتابخانه مرکزی و خرید کتاب از نمایشگاه کتاب
برگزاری کارگاههای هفته پژوهش 12 آذر

برگزاری کارگاه به مناسبت هفته پژوهش با سخنرانی خانم دکتر صدیقه زینلی دستوئی از گروه زبان و ادبیات انگلیسی با عنوان کارگاه توجه به مراحل رشد زبانی کودک در آثار کودکان با حضور اساتید محترم و دانشجویان علاقمند برگزار گردید.
برگزاری کارگاههای هفته پژوهش تاریخ1401/09/09

به مناسبت هفته پژوهش کارگاهی با عنوان نحوه صحیح نگارش پایان نامه ها و مقالات علمی پژوهشی با سخنرانی دکتر جواد چوپانیان و برخی اساتید محترم و دانشجویان علاقمند در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاههای هفته پژوهش مورخ 1401/09/09

به مناسبت هفته پژوهش کارگاهی با عنوان تحلیلی بر گرایش نقد ادبی معاصر با سخنرانی دکتر محمد شیخ با حضور دانشجویان علاقمند در محل آزمایشگاه عربی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاههای هفته پژوهش 9 آذر

به مناسبت هفته پژوهش کارگاهی با عنوان تحلیل بر مفاهیم ساختاری زبان عربی با سخنرانی دکتر رضا رضایی از گروه زبان عربی با حضور دانشجویان علاقمند در تاریخ 1401/09/09درمحل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاههای هفته پژوهش در آذر ماه

به مناسبت هفته پژوهش سخنرانی با عنوان بررسی شواهد تمدن خراسان بزرگ در دشت سیستان بر مبنای بررسی های جدید باستان شناختی با سخنرانی آقای دکتر روح الله شیرازی و حضور محترم اساتید گروه باستان شناسی و دانشجویان علاقمند در تاریخ 7 آذر ...
برگزاری کارگاههای هفته پژوهش 1401

برگزاری کارگاه به مناسبت هفته پژوهش با سخنرانی آقای دکتر جواد غلامعلی زاده از گروه زبان و ادبیات عربی با حضور جمعی از دانشجویان علاقمند در سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
صفحه 20 از 51ابتدا   قبلی   15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  بعدی   انتها