دانشکده ادبیات و علوم انسانی

دانشکده ادبیات و علوم انسانی

برگزاری کارگاه "  آموزش مقاله نویسی" در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

برگزاری کارگاه " آموزش مقاله نویسی" در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان " آموزش مقاله نویسی " توسط جناب آقای دکتر سعید محمدی صادق در تاریخ 24 آذر ماه 1398 در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه " واقعیت یا حقیقت مسئله کدام است " در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان " واقعیت یا حقیقت مسئله کدام است " توسط جناب آقای دکتر جواد چوپانیان در تاریخ 23 آذر ماه 1398 در محل کلاس 130 دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید .
برگزاری کارگاه " کالینگوود و مفهوم کلی تاریخ " در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان" کالینگوود و مفهوم کلی تاریخ" توسط جناب آقای دکتر مسعود مرادی در تاریخ 23 آذر ماه 1398 در محل کلاس 130 دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه " نشست مترجم " در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان " نشست مترجم" توسط سرکارخانم دکتر گلی امامی در تاریخ 21آذر ماه 1398 در محل تالار امام رضا (ع) دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید
برگزاری کارگاه "  کاربرد نظریه معنی شناسی قالبی در ترجمه " در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

برگزاری کارگاه " کاربرد نظریه معنی شناسی قالبی در ترجمه " در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان " کاربرد نظریه معنی شناسی قالبی در ترجمه" توسط جناب آقای دکتر عباسعلی آهنگر و سرکاخانم دکتر منصوره دلارامی فر در تاریخ 23 آذر ماه 1398 در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه "هویت شناسی زنان بلوچ" در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان "هویت شناسی زنان بلوچ" توسط سرکار خانم دکتر الهام شیردل در تاریخ 19 آذر ماه 1398 در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه " بایدها و نبایدها ی اقامت گاههای بوم گردی " در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان " بایدها و نبایدهای اقامت گاههای بوم گردی " توسط سرکار خانم دکتر زهره جوزی و سرکار خانم الهه حیدری در تاریخ 18 آذر ماه 1398 در محل کلاس 104 دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید .
برگزاری کارگاه " زبان شناسی نقش گرا " در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان"زبان شناسی نقش گرا " توسط جناب آقای دکتر عباسعلی آهنگر و سرکار خانم دکتر نازنین رهنمون در تاریخ18 آذر ماه 1398 در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه " پوریم جنجالی" در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان"پوریم جنجالی" توسط سرکار خانم دکتر زهره جوزی و سرکار خانم زینب میرشکار در تاریخ 17 آذر ماه 1398 در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزار گردید .
برگزاری کارگاه" تحلیلی بر توسع معنایی هدفمند( با استناد به آیات قرآن)" در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کار گاهی تحت عنوان " تحلیلی بر توسع معنایی هدفمند(با استناد به آیات قرآن)" توسط جناب آقای دکتر محمد شیخ و جناب آقای دکتر رضا رضایی در تاریخ 16 آذر ماه 1398 در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید ...
صفحه 40 از 51ابتدا   قبلی   35  36  37  38  39  [40]  41  42  43  44  بعدی   انتها