عمومی

پیام تبریک بزرگداشت روز استاد

پیامبر اکرم (ص) فرمودند: در میان صدقه هایی که مردم می دهند، هیچ صدقه ای ارزنده تر از یاد دادن علم و دانش نیست.
پیام تبریک روز استاد

بررسی راهکارهای ورود به چرخه فناوری و نوآوری در نشست معاون پژوهشی دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی

نشست معاون پژوهشی و رئیس پارک علم و فناوری استان با مدیران گروه های آموزشی در خصوص ورود به چرخه فناوری و نوآوری برگزار شد
برگزاری  نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در دانشگاه سیستان و بلوچستان

برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در دانشگاه سیستان و بلوچستان

بازدید استاندار و رئیس دانشگاه معین استان از روند برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳
معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه های کشور

گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت دانشگاه های سراسر کشور با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد.
نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 8 کشور در دانشگاه سیستان وبلوچستان

نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 8 کشور جمعه 7 اردیبهشت ماه 1403 در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.
برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور

۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه های کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی

در همایش ملی مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.
زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور

گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های سراسر کشور در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد.
پخش فیلم سینمائی "انفرادی" ویژه دانشجویان

اداره فوق برنامه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌نماید: پخش فیلم سینمایی"انفرادی" ویژه دانشجویان چهارشنبه 5 اردیبهشت ماه، ساعت 19 الی 21 مکان: سالن سینما تئاتر اداره فوق برنامه (دانشکده مهندسی نیکبخ...
صفحه 17 از 598ابتدا   قبلی   12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  بعدی   انتها