عمومی

کسب مقام سوم تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه در مسابقات قهرمانی منطقه 8 کشور

تبریک به کلیه دانشگاهیان محترم بویژه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر بندانی و معاونت محترم دانشجوئی جناب آقای دکتر زمانیان - تیم تنیس روی میز دانشجویان پسر در مسابقات قهرمانی منطقه 8 کشور در رشته های تیمی مقام سوم را کسب نمودند...
دیدار دوستانه مسابقه تیم بسکتبال دانشجویان پسر با تیم ذوالفقار زاهدان

دیدار دوستانه مسابقه تیم بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه با تیم ذوالفقار شهرستان زاهدان زمان : پنجشنبه مورخ 96/9/16 ساعت 20 مکان : مجموعه ورزشی 22 بهمن
قابل توجه کلیه دانشجویان خواهر

دیدار دوستانه تیم والیبال دانشجویان دختر دانشگاه با تیم شهید فاطمه ترکان شهرستان زاهدان زمان : شنبه مورخه 96/9/18 ساعت 20:30 مکان : سالن ورزشی شهید معین دانشگاه
برنامه مسابقات فوتبال چمن ( جام شهید حججی )

جدول برنامه مسابقات فوتبال چمن ( جام شهید حججی )
به مناسبت هفته پژوهش :کارگاه مهارت های زندگی

خودآگاهی ،ارتباط موثر و مدیریت خشم و خلق منفی
بازدید علمی از کارخانه مروارید هامون

بازدید علمی از کارخانه مروارید هامون تولید کننده مواد شوینده در تاریخ سه شنبه 96/9/14 برگزار می گردد. دانشجویانی که نام نویسی کردند لطفا راس ساعت 12 کنار ایستگاه علوم پایه (خوابگاه 10 پسران) حضور داشته باشند.
قدردانی رئیس دانشگاه از دانشجویان و دانشگاهیان استان بخاطر برگزاری باشکوه مراسم 16 آذر

دکتر بندانی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان طی پیامی از حضور هوشمندانه و باشکوه دانشجویان و استادان دانشگاه های استان و همکاری کلیه دست اندرکاران برگزاری مراسم 16 آذر قدردانی نمود.
بازدید معاون وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری از دانشگاه

دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور روز یکشنبه 12 آذر ماه از برخی امکانات دانشجویی و آموزشی دانشگاه بازدید نمود.
صفحه 568 از 598ابتدا   قبلی   563  564  565  566  567  [568]  569  570  571  572  بعدی   انتها