عمومی

اطلاعیه دفتر امور بین الملل دانشگاه

دفتر روابط بین الملل دانشگاه در نظر دارد فعالیتهای بین المللی دانشگاه را با کمک و همیاری فرد فرد شما اعضاء محترم هیئت علمی دانشگاه، توسعه دهد.
مشارکت دانشگاه سیستان و بلوچستان و هرمزگان و پژوهشگاه بین المللی زلزله با موسسه علوم زمین آلمان (GFZ) در مطالعات لرزه زمین منطقه مکران

مطالعات لرزه زمین ساخت و شناسایی خصوصیات پوسته در منطقه مکران توسط دانشگاه سیستان وبلوچستان، هرمزگان و پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با مشارکت موسسه تحقیقاتی علوم زمین آلمان (GFZ) آغاز شد.
برگزاری مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی در دانشگاه

مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) با حضور مسئولان، استادان و کارکنان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
اولین فارغ التحصیل دکتری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

اولین فارغ التحصیل دکتری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، در رشته مهندسی الکترونیک از رساله دکتری خود دفاع نمود. تاریخ دفاع رساله دکتری: پنج شنبه 6/ 7/ 1396 نام و نام خانوادگی فارغ التحصیل دوره دکتری: محمدرضا رخشانی استاد ...
فارغ التحصيلى اولين دانشجوى دکترى مهندسى برق گرايش الکترونيک

"محمدرضا رخشانى" اولين دانشجوى دکترى در رشته مهندسى برق گرايش الکترونيک از رساله دکترى خود با عنوان "طراحى حسگر پلاسمونى با حساسيت زياد" با راهنمايى دکتر محمدعلى منصورى بيرجندى دفاع نمود.
دیدار معاون وزیر با نمایندگان و دبیران انجمن های علمی، کانونها و تشکل های دانشجویی دانشگاه

دکتر باقری معاون وزیر و رئیس هیئت های ممیزه و هیئت های امنای وزارت علوم، صبح روز چهارشنبه پنجم مهرماه 96 با دبیران و نمایندگان تشکل های علمی و فرهنگی دانشگاه دیدار نمود.
 نشست معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با هیئت رئیسه و روسای دانشکده ها

نشست دکتر باقری معاون وزیر و رئیس هیئت های ممیزه و هیئت های امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بعد ازظهر روز سه شنبه چهارم مهرماه با هیئت رئیسه و روسای دانشکده های دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
صفحه 591 از 598ابتدا   قبلی   586  587  588  589  590  [591]  592  593  594  595  بعدی   انتها