عمومی

دیدار معاون وزیر علوم، تحقیقات وفناوری با خانواده شهدای هیئت علمی

دکتر باقری معاون وزیر و رئیس هیئت های ممیزه و هیئت های امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامگاه روز سه شنبه چهارم مهرماه به دیدار خانواده شهید نیکبخت رسید.
افتتاح سامانه ی محاسبات فوق سریع در دانشگاه سیستان وبلوچستان

دکتر باقری معاون وزیر و رئیس هیئت های ممیزه و هیئت های امنای وزارت علوم، صبح روز چهارشنبه پنجم مهرماه 96 ضمن بازدید از مرکز دیتا و آپا ی دانشگاه سامانه ی محاسباتی فوق سریع دانشگاه را افتتاح نمود.
گردهمایی بانوان منتخب، فرهیختگان و فعالان سیاسی و اجتماعی به میزبانی دانشگاه

گردهمایی بانوان منتخب، فرهیختگان و فعالان سیاسی و اجتماعی در روز سه شنبه چهارم مهرماه و با حضور دکتر معصومه ابتکار در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
برگزاری مراسم عزاداری دهه ی اول ماه محرم در دانشگاه

مراسم عزاداری و سینه‌زنی به مناسبت آغاز دهه اول محرم با حضور هیئت رئیسه و جمع كثيرى از کارکنان دانشگاه برگزار شد.
نشست معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اعضاء هیئت علمی دانشگاه

نشست دکتر باقری معاون وزیر و رئیس هیئت های ممیزه و هیئت های امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صبح روز سه شنبه چهارم مهرماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.
یادوارده سی و هفتمین سالگرد دفاع مقدس در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی

مراسم گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد هفته دفاع مقدس با حضور جمع کثیری از دانشگاهیان و مسئولان استانی شامگاه روز یکشنبه دوم مهرماه در تالار فردوسی دانشگاه برگزار شد.
گرامیداشت هفته دفاع مقدس برمزار شهید گمنام

همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس دانشگاهیان دانشگاه با حضور بر مزار شهید گمنام به مقام ارزشمند شهدای هشت سال دفاع مقدس ادای احترام نمودند.
زنگ آغاز سال تحصیلی و روز بازگشایی مدارس در دانشگاه

زنگ آغاز سال تحصیلی صبح روز شنبه یکم مهرماه توسط رئیس دانشگاه به صدا درآمد.
حضور در چهارمین کارگاه آموزشی طرح بین المللی سازی آموزشی عالی در دانشگاه های ایرانی IHEL

چهارمین کارگاه «نقش فناوری اطلاعات در بین المللی سازی» از تاریخ 20 لغایت 22 شهریور ماه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار گردید.

نام نویسی در طرح غدیر(عضویت فراگیرکتابخانه ها)

کتابخانه مرکزی دانشگاه برای امکان بخشیدن به دسترسی مستقیم دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید محترم دانشگاه به منابع کتابخانه های دانشگاهی زیرنظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور، شرایط عضویت در طرح غدیر را فراهم کرده است.‏
صفحه 592 از 598ابتدا   قبلی   587  588  589  590  591  [592]  593  594  595  596  بعدی   انتها