عمومی

دیدار ریاست دانشگاه با تنی چند از حماسه سازان دفاع مقدس

دیدار صمیمانه ریاست و مسئولان دانشگاه با سه تن از آزادگان و حماسه سازان دفاع مقدس در شامگاه شنبه 25 شهریور ماه انجام گرفت.
هفتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم گشایش هفتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید، شامگاه روز جمعه 31 شهریورماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.
اولین نشست کمیته پژوهشی کنگره ملی شهدای استان

نخستین نشست کمیته پژوهشی کنگره ملی شهدای استان بعدازظهر روز سه‌شنبه 21 شهریورماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.

دسترسی آنلاین به پایگاه Science Direct

به اطلاع اعضا محترم هیئت علمی و دانشجویان محترم می رساند دسترسی آنلاین به پایگاه ساینس دایرکت از اول سال 2015 برقرار شده و هم اکنون کلیه کاربران بدون محدودیت می توانند مقالات خود را مستقیما از طریق پایگاه فوق دانلود نمایند.
ايجاد رشته مهندسي مكانيك-طراحي كاربردى در دانشگاه سيستان بلوچستان

رشته مهندسي مكانيك-طراحي كاربردى (گرايش مكاترونيك) در مقطع دكترى راه‌اندازی شد.
دیدار صمیمی رییس دانشگاه با کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه

به مناسبت فرارسیدن روز کارمند دکتر بندانی با کارکنان برخی از واحدهای مختلف دیدار نمود.
صفحه 595 از 598ابتدا   قبلی   589  590  591  592  593  594  [595]  596  597  598  بعدی   انتها