عمومی

موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد رشته های جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد رشته های جدید در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد موافقت نمود.
برگزاری کارگاه حجاب و عفاف

کارگاه آموزشی عفاف و حجاب و سبک زندگی اسلامی درروز سه شنبه مورخ 96/4/13 در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
نشست معاون علمي و فناورى رياست جمهورى با دانشگاهيان وشركت هاى دانش بنيان

دكتر ستارى معاون علمي و فناورى رييس جمهور شامگاه روز شنبه ١٠تيرماه با جمعي از نخبگان علمي و روسا ى دانشگاه هاى استان در تالار امام رضا (ع) ديدار نمود.
برگزاری نشست معاونین آموزشی دانشگاه‌های منطقه 8 بصورت ویدئو کنفرانس

نشست معاونین آموزشی دانشگاه‌های منطقه هشت کشور در روز یکشنبه 31 خردادماه ویدئو کنفرانس در دفتر مرکز آموزش‌های الکترونیکی برگزار شد.
حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم همیشه در صحنه استان در راهپیمایی مردمی روز قدس شرکت نمودند.
اعضای شورای مشورتی مجتمع آموزشی دانشگاه منصوب شدند

ریاست دانشگاه در احکام جداگانه ای اعضای شورای مشورتی مجتمع آموزشی دانشگاه را به منظور بهره مندی از نقطه نظرات اعضای هیئت علمی دانشگاه جهت اداره مطلوب و علمی این مجتمع منصوب کرد.
تقدیر ریاست دانشگاه از فعالان قرآنی در ماه مبارک رمضان

طی مراسمی با حضور ریاست دانشگاه از فعالان و قاریان قرآن کریم در ماه مبارک رمضان تجلیل و قدردانی شد.
وداع پرشوردانشگاهیان دانشگاه سیستان وبلوچستان با پیکر مطهر شهید عملیات ضدتروریستی

وداع پرشوردانشگاهیان دانشگاه سیستان وبلوچستان باپیکر مطهر شهید «حسن عشوری» از سربازان گمنام امام زمان(عج) ، شامگاه روز پنج شنبه 25 خردادماه در مسجد قائم این دانشگاه صورت گرفت.
ساخت کتابخانه توسط بنیاد قلم چی در دانشگاه اجرایی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی مراسمی با حضور مهندس قلم چی و همکاران، اعضای هیئت‌مدیره مجمع خیرین مدرسه‌ساز کل کشور، مدیران سازمان نوسازی مدارس و ریاست دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران این چک به دکتر فیروزی جهان تیغ نماینده دانشگ...
صفحه 596 از 598ابتدا   قبلی   589  590  591  592  593  594  595  [596]  597  598  بعدی   انتها